Carmen Rădulescu, simptome de Covid la criză biliară: „N-am vrut să chem Ambulanţa. A fost groaznic”

Carmen Rădulescu a avut simptome de Covid, însă a refuzat să cheme Ambulanţa, deşi se simţea foarte rău. Artista a rămas fără gust și miros, o durea tot corpul. Văzând că starea de rău nu se ameliorează, a intrat în panică și a sunat medicul de familie.

16 nov. 2020, 23:46
Carmen Rădulescu, simptome de Covid la criză biliară: „N-am vrut să  chem Ambulanţa. A fost groaznic”
Carmen Rădulesc, simptome de Covid la criză biliară.

Carmen Rădulescu, simptome de Covid la criză biliară. Artista a povestit totul pe pagina sa de Facebook şi spune că totul a fost din cauza unei crize biliare şi nu a coronavirusului. Încă nu şi-a revenit în totalitate, dar se simte mult mai bine.

Carmen Rădulescu, simptome de Covid la criză biliară

Bună…dragii mei !

V-am obișnuit întotdeauna…cu poze drăguțe , cu zâmbetul ,, la purtător ” , știu ! Dar de o săptămână , mai precis…de pe 8 noiembrie , totul s-a întors cu susul în jos…tot corpul mă durea , mă ardea , temperatura de 38° nu scădea , dureri de cap îngrozitoare , nu mă puteam mișca , nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului , tot ce mâncam dădeam afară , mirosul și gustul au dispărut…!

M-am panicat un pic , dar n-am vrut să chem ambulanța… pentru nimic în lume , nu doream să merg la spital …ferit-a Sfântul ! Managera mea , Elenuca a stat alături de mine , zi și noapte m-a vegheat…! După zile de chin …i-am cerut medicului de familie ( descriindu-i toate stările și simptomele ), să-mi trimită o rețetă on-line , să iau cevaaaa… să se amelioreze starea…! Ce credeți ?!

Citeşte şi: Vaccin COVID-19. Raed Arafat: În România nu se va face vaccinare obligatorie

Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea ce le tot vedem pe Facebook , nicidecum pentru ce sufeream eu ! Ok…am zis , luăm rețeta și-om vedea ce va fi ! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău , orice pastilă ( antibiotic ) îmi făceau și mai rău !

În fine… să nu mai lungesc povestea , totul a pornit de la o criză biliară ! N-am crezut… până n-am simțit cu vârf și îndesat , că o astfel de criză… biliară…se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul ! Groaznic ! Încă nu-mi este bine , dar încet… încet…sper să mă pun pe picioare !

Vă îmbrățișez cu draaag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți , aveți grijă de voi… cât se poate de mult ! O duminică frumoasă , vă doresc!„,  a scris Carmen Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Bună…dragii mei !
V-am obișnuit întotdeauna…cu poze drăguțe , cu zâmbetul ,, la purtător ” , știu ! Dar de o…

Publicată de Carmen Radulescu pe Duminică, 15 noiembrie 2020


loading...