Denise Rifai arată spectaculos la 37 de ani. Cum reușește să se mențină în formă

Denise Rifai este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei din România. Să ai un asemenea statut nu este ușor, mai ales că pentru acest lucru trebuie să ai grijă în permanență de felul în care arăți. Vedeta Kanal D are câteva trucuri pentru o siletă de invidiat.

29 oct. 2022, 16:16
Denise Rifai arată spectaculos la 37 de ani. Cum reușește să se mențină în formă

Denise Rifai este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei din România. Pe oriunde merge, reușește să întoarcă orice privire, însă cu toții știm că celebritatea are prețul ei și trebuie de fiecare dată să arăți impecabil. Acest lucru nu îi este străin vedetei, iar pentru asta muncește din greu.

Denise Rifai, trucuri despre o siluetă de invidiat

Vedeta Kanal D merge foarte des pe la saloanele de înfrumusețare, acolo unde se răsfață de fiecare dată când are ocazia. Nici saloanele de masaj nu îi sunt străine și asta pentru că merge și acolo destul de frecvent, atunci când timpul îi permite. Însă toate acestea nu ar avea rezultate fără o dietă corespunzătoare. Denise Rifai nu prea este prietenă deloc cu zahărul, principalul inamic al celor care vor să slăbească sau să aibă o siluetă cât mai frumoasă.

,,Toată lumea ar trebui să fie atentă atunci când vine vorba de alimentele din dietă. Zahărul nu face bine nimănui. Încerc pe cât posibil să nu mănânc zahăr. Evit zahărul. Deci, eu mă trezesc dimineața spunând că nu mănânc zahăr. Acum că mai scap la un fruct, asta-i altceva. Aleg să nu mai mănânc zahăr, să mănânc cât mai light, așa. Dar neprivându-mi corpul de tot ce înseamnă alimente esențiale importante. Cafeaua nu se bea cu zahăr. Cafeaua se bea neagră, așa poți să-i înțelegi gustul. Și așa e rost. Altfel mănânci prăjitură”, a povestit aceasta pentru Viva.

Totuși câteodată corpul simte nevoia de dulce și mai simțim nevoia să mai trișăm câte puțin și să mâncăm câte o prăjitură. Denis Rifai nu este prietenă însă cu dulcurile.

,,Simt nevoia să mănânc dulce în anumite perioade ale lunii, când sunt foarte obosită și atunci mănânc câte un fruct. Atunci consum multe fructe”, a mai povestit aceasta.

Citește și: În ce condiții trăiește Mioara Roman. Oana Roman a primit imagini de la centrul în care mama sa e internată: „Se bucură”

Vedeta Kanal D este pasionată de bijuterii

Pe lângă sport și masaj, Denise Rifai este foarte pasionată de bijuterii. Fiecare bijuterie pe care o are semnfică ceva important pentru ea.

,,Toate bijuteriile mele au o semnificație aparte. Toate sunt cu un mesaj. Toate sunt primite sau toate reprezintă ceva pentru mine. Eu iubesc foarte mult aurul, iubesc foarte mult bijuteriile, iubesc foarte mult diamantele. Sunt parte din mine integrantă”, a mai menționat ea.

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Aceasta are o emisiune pe Kanal D „40 de întrebări” foarte îndrăgită de public.

Citește și: Alimentul consumat de marea majoritate a populației, la care trebuie să renunți urgent. Ucide pe bandă rulantă, avertizează medicul oncolog