Denise Rifai: „Dacă eram în locul lui Florin Cîţu, l-aș fi remaniat imediat pe Vlad Voiculescu”

Denise Rifai şi-a spus părerea referitoare la campaniile de vaccinare şi nu este mulţumită de ceea ce se întâmplă în politică. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, l-ar fi "remaniat imediat pe Vlad Voiculescu", dacă era în locul lui Florin Cîţu.

17 mart. 2021, 09:41
Denise Rifai: „Dacă eram în locul lui Florin Cîţu, l-aș fi remaniat imediat pe Vlad Voiculescu”

Denise Rifai este cunoscută drept una dintre cele mai autoritare realizatoare TV, într-un peisaj dominat de bărbați. A debutat la radio, iar până în anul 2020 a realizat emisiunea „Legile puterii”, difuzată de postul Realitatea TV. Anul acesta, a lansat un format nou, la Kanal D.

Citeşte şi: Denise Rifai, dezvăluiri din timpul unui interviu cu Adrian Năstase: „Am leşinat”

E o nebunie întreagă! Acești oameni joacă politic absolut orice, înclusiv chestiunea vaccinării. Vedem cu toții manipularea continuă care are loc cu privire la tipurile vaccinurilor pe care le avem la dispoziție. Această situație mă îngrozește. Noi am pierdut oameni dragi și aici apare o adevărată discuție, pe ideea dacă acești oameni au murit de COVID sau din pricina altor afecțiuni pe care virusul le crează în corpul omenesc.

Sunt împotriva faptului că politicienii calcă în picioare absolut orice și joacă pentru a-și satisface doar interesul lor. Ce vedem acum în Guvern, meciul dintre Vlad Voiculescu și premierul României este, din nou, un meci politic incredibil. Nu-mi permit să-i dau sfaturi lui Florin Cîțu, dar, dacă eram în locul său, l-aș fi remaniat imediat pe ministrul Sănătății, încă de la începutul scandalului.

Vorbim despre USR, partidul care trebuie să facă propuneri. Eu, ca premier, nu aș putea accepta o asemenea situație în cabinetul meu și aș cere USR să-mi facă două – trei propuneri pentru a alege un om alături de care să pot lucra. Cu tot respectul pentru Vlad Voiculescu, important este să existe un șef, o mână forte, care să știe să-și așeze cabinetul într-o astfel de situație. Mesajul trebuie să fie unul singur. Ce se întâmplă acum este o nebunie!”, a declarat Denise Rifai pentru Fanatik.ro.

Ce regrete are Denise Rifai?

Denise Rifai

pare cea mai dură femeie de pe micul ecran şi asta pentru că nu permite să se vadă şi să se ştie punctele sale sensibile. Are o carieră de succes, însă simte foarte tare lipsa unei familii, mai ales a unui copil. Îşi doreşte mulţi copii, însă cel mai mult vrea să devină mamă de băiat.

Îmi plac bărbații care aduc flori femeii de lângă el! Bărbatul trebuie să-mi deschidă ușa cu un braț de flori!

Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mamă și mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradițional mod posibil. Și mi-ar plăcea să am chiar mai mulți copii. Însă cel și cel mai mult îmi doresc să fiu mamă de băiat. Să las și eu în urma mea măcar un Bărbat, că și așa e un deficit atât de mare de bărbați pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie!

Dar viața nu e întotdeauna doar cum ți-o dorești, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare. Anii trec cu o viteză uluitoare și nu știu ce va fi. Încerc să las ceva bun în urma mea în fiecare zi și am alături o mână de oameni care îmi sunt prieteni  și cu care trec prin viață foarte frumos”, a declarat Denise Rifai pentru Viva.ro.