Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii pe care o realizează: „Borcea ştie să cucerească o femeie. Bittman a încercat să-şi negocieze întrebările roşii”

Denise Rifai a vorbit despre doi dintre invitaţii emisiunii pe care o realizează la Kanal D, care au impresionat-o în mod deosebit. Este vorba despre Cristi Borcea şi Dan Bittman.

04 iul. 2021, 09:21
Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii pe care o realizează: „Borcea ştie să cucerească o femeie. Bittman a încercat să-şi negocieze întrebările roşii”

Denise Rifai a făcut dezvăluiri în premieră din culisele emisiunii „40 de întrebări„, o emisiune care  s-a bucurat de un real succes în audiențe. Jurnalista a declarat, pentru OK Magazine, că fiecare ediţie a emisiunii vine cu un consum foarte mare de energie din partea ei.

Au fost invitați pe care i-am îndrăgit și mai mult după ce i-am intervievat, dar cu toții au fost foarte interesanți și au avut generozitatea de a se dezvălui în fața publicului, iar pentru acest lucru le mulțumesc. Fiecare interviu este diferit și fiecare întrevedere în parte mă consumă pentru că interacționez cu energia invitatului meu„, a declarat Denise pentru sursa citată.

Citeste si Sorin Oprescu, în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai. Întrebarea care l-a lăsat fără cuvinte

Denise Rifai, imrepsionată de Borcea, Bittman, Năstase şi Roman

Printre invitaţii care au impresionat-o în mod deosebit s-au numărat Cristi Borcea, Dan Bittman, Adrian Năstase, Petre Roman. Despre ei, jurnalista spune că au primit cu bucurie experienţa, au răspuns întrebărilor incomode şi i-au permis să intre în intimitatea lor.

Toți invitații mei de până acum au fost remarcabili. Cristi Borcea nu este un tip ușor de intervievat, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune. A răspuns unor  întrebări incomode, și-a expus adevărul lui și ne-a lăsat să-l descoperim.

Din zona politică, mi-a plăcut foarte mult interviul cu Adrian Năstase, ne-a lăsat să pătrundem în intimitatea lui. Mi-a plăcut și interviul cu Petre Roman, care a primit cu foarte multă bucurie această experiență. Îmi doresc să aduc în fața publicului în continuare personalități care au lucruri de spus, de împărtășit celor de acasă. Așa cum v-am obișnuit până acum vom veni cu invitați unul și unul, din multe domenii.

Am interacționat cu Cristi Borcea doar în calitate de jurnalist; cred că dincolo de faptul că este un  bărbat generos, probabil este un bărbat care știe să cucerească o femeie. Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus și lui acest lucru. A fost foarte dornic  să povestească, a fost relaxat. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă și pentru modul în care a vorbit despre adevăruri dureroase din viață sa„, a mai spus vedeta în interviul pentru OK Magazine.

Gluma cu inelul lui Bittman

Denise Rifai spune că, dintre toate emisiunile la care a avut invitaţi artişti, cea în care a fost invitat Dan Bittman a fost eca mai frumosă.

Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus şi lui acest lucru. A fost cadoul meu de Crăciun, cea mai frumoasă emisiune pe care am făcut-o cu un artist, în sensul că a venit foarte dornic să povestească, a fost relaxat. Elementul cu inelul oferit a fost o glumă, a încercat să îşi negocieze întrebările roşii, în glumă, evident. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă şi pentru modul în care a vorbit despre adevărurile dureroase din viaţa sa„, a spus prezentatoarea tv.

Citeste si Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe: „Am suferit foarte mult. Rămân cu această tristeţe”

Pentru a negocia întrebările roşii, Dan Bittman i-a oferit, în glumă, un inel, element, de altfel, reprezentativ pentru cariera lui.

I-am văzut pe invitații că nu a venit nimeni cu o floare  la Denise Rifai. Și atunci m-am gândit, ia să iau un inel, și când am o întrebare dificilă încerc să negociez cu un inel. Inelul până la urmă reprezintă un gest de prietenie, iar pe mine mă reprezintă, că până la urmă am cântat 20 de ani melodia cu inelul”, spunea Dan Bittman în decembrie, la TeoShow, după participarea în emisiune.