Denise Rifai o provoacă pe Dana Budeanu: „Să ne explice cum e cu politica”

Jurnalista Denise Rifai a invitat-o la emisiunea pe care o moderează pe Dana Budeanu pentru a discuta despre politică, după ce criticul de modă reprofilat în vlogger a spus că în PSD "de dimineaţa până seara se întâmplă numai aberaţii".

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 19:13
Denise Rifai o provoacă pe Dana Budeanu: „Să ne explice cum e cu politica”

Denise Rifai, jurnalistă la postul de televiziune Realitatea PLUS, a lansat provocarea printr-un mesaj publicat pe Facebook, amintind că Dana Budeanu a consiliat-o vestimentar pe Viorica Dăncilă, în perioada în care ea era premier.

„Ştiţi că mai demult vă povesteam ca doamna Viorika, şefa mare când era la Palatul Victoria, ţinea miniştrii la uşă cu orele căci avea Treabă multă şi Importantă! …. adicătelea şedea la ore de tacla şi de taifas vestimentar cu stilistul personal. Nu am dat nume atunci că nu era cazul. Mai ales că dincolo de revolta firească apropos de de unde are veorika atâta “coco” pentru ţinutele impresionante, cert era că femeia era realmente ffff bine imbracată. Acum însă, situaţia se complică. Unsă aliat în lupta pt psd a doamnei Primar, coana Gabiţa de la Capetală, stilista revine în forţa de aceasta dată şi de pe o cu totul si cu totul Alta poziţie”, a scris Denise Rifai într-un mesaj pe Facebook.

Citeşte şi: Dana Budeanu loveşte din nou. Pe cine a luat la ochi de data asta VIDEO

După ce a fost dată afară de la Pro TV din cauza unei postări pe Facebook cu un conţinut ofensator, Dana Budeanu s-a reprofitat din critic de modă în vlogger pe Youtube. Recent, a criticat modul în care PSD îşi desfăşoară campania politică.

„Acum experta şi Mare cunoscătoare în ale politicii şi mai cu seamă în ale Psd, pusă pe treabă – iese şi trage de urechi toţi liderii psd şi le conferă acestora un aer de “mikiduti”. Mai mult, cu un limbaj cumva colocvial-birjăreste, stilista îi trage nominal de urechi pe “mikiduti” şi le cere să facă ordine şi curătenie la partid”, a precizat jurnalista Realitatea PLUS în postare.

Denise Rifai a oferit şi o mostră a modelului în care Dana Budeanu analizează politica.

“PROBLEMA CUCAMPANIA BRANCUSI NU E CA S A DAT CASCAVAL ETC, PÃ INFLUENCEREALA, VEDETE ETC, CA ASTA I VIATA, DÃ LA IAURT, LA CHILOTI SI MAI NOU SI PÂNA PÃ CULTURA, TOTU’ SÃ VINDE PÃ BANI! CASCAVALU TREBUIE CHELTUIT AIA E, PÃ PARANDARAT CUM SE FACE, ASTA E..SI CUMINTENIA PAMANTULUI TOT ACOLO E, BANII NU SE STIE!

..DA N COLO DE MIZERIE…SUNTETI NISTE ABULICI PRAJITI DE INSTAGRAM SI DE BUGETE IMPARTITE PENTRU ORICE…SI PENTRU BRANCUSI…TERMINATI CU MIZERIA ASTA DÃ NET CU INFLUENCEREALA SI CU AZI CANT MAINE FREC BRANCUSU’ SI POIMAINE POSTEZ COLOANA DUPE IAURT! NU, NU SE POATE! “


„Doamna stilista zice CA CAM ASA e modern sa vorbesti. Recunosc pe mine ma depaseste…Dar mesajul video cu ordinele pentru pesedeu e tot ce putea pati mai rau partidul asta. Dar Daca Aici s a ajuns atunci… A FOST ODATA PSD!”, a menţionat Denise Rifai.

Jurnalista i-a lansat Danei Budeanu o invitaţie de a participa la emisiunea pe care o moderează „să ne explice cum e cu politica şi administraţia publică dar si ce strategie de campanie ar trebui să aibă #PSD în perioada urmatoare.