Denise Rifai și-a deschis sufletul. Motivul pentru care nu are copii: „Mă uit, râvnesc la ei. Este o relație foarte importantă mamă-copil”

Denise Rifai și-a deschis sufletul și a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut copii până. Deși este adepta familiei și respectă foarte mult acest aspect, prezentatoarea a fost focusată pe carieră și a recunoscut că nici nu a găsit bărbatul potrivit.

22 nov. 2022, 09:49
Denise Rifai și-a deschis sufletul. Motivul pentru care nu are copii: „Mă uit, râvnesc la ei. Este o relație foarte importantă mamă-copil”
Denise Rifai și-a deschis sufletul

Denise Rifai și-a deschis sufletul. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” este foarte iubită de public pentru sinceritatea și transparența de care dă dovadă. Deși nu vorbește foarte mult despre viața personală, a discutat câteva aspecte importante din viața ei.

Citește și: Denise Rifai arată spectaculos la 37 de ani. Cum reușește să se mențină în formă

Denise Rifai și-a deschis sufletul

Cel mai mare regret al jurnalistei este că nu are copii. Și-ar fi dorit acest lucru, dar nua reușit pentru că a pus cariera pe primul loc. „Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar cum să îl am, când să îl fi crescut, când în anii ăștia când eu a trebuit doar să muncesc? E și cum minusuri, nu doar cu plusuri. Mă doare. Mi-ar plăcea să am un copil. Mă uit, râvnesc la ei, dar eu pe de altă parte sunt cerebrală, îmi dau seama că nu am timpul necesar.

Nu poți să faci un copil, un copil nu este orice chestie, nu e o jucărie. Are nevoie de mine, tot ce am eu trebuie să transpun pe el, în el. Este o muncă extraordinară să fii mamă. Mi-ar plăcea la un moment dat să cunosc un bărbat, pe carte, în primul rând, să îl simt tată pentru copiii mei.

Eu nu am făcut copii până acum, pentru că nu am găsit acel bărbat pe care eu să îl văd tată pentru copiii mei. Îmi doresc echilibru pentru cuplul meu. Mi-ar plăcea să am un bărbat pur sânge. Dacă e creștin, să fie creștin, dacă e musulman, să fie musulman.

Tatăl meu vreau să fie mândru de cel pe care îl voi alege să îmi fie bărbat. În secunda în care eu voi întâlni un bărbat, dacă îmi va fi dat să îl întâlnesc, cu care să am viziunea pe viață similară, mi-ar plăcea să mă dedic măcar doi ani din viață, să ies puțin. Nu poți să faci un copil și să îl arunci așa, n-ai cum. Copilul are nevoie de tine și tu de el. Este o relație foarte importantă mamă-copil. Nu trebuie tăiată.„, a mărturisit Denise Rifai, la emisiunea În Oglindă.

https://www.youtube.com/watch?v=k7axuT3V1oI