Dennis Rodman, ARESTAT pentru că a condus BEAT

Dennis Rodman a fost oprit de poliţişti pentru că a încălcat o regulă minoră în trafic, dar atunci când a fost pus să sufle în fiolă, oamenii legii au descoperit că acesta avea o alcoolemie cu mult peste limita admisă.

15 ian. 2018, 11:26
Dennis Rodman, ARESTAT pentru că a condus BEAT

Dennis Rodman şi-a petrecut noaptea de duminică în arestul poliţiei. Fostul sportiv a fost eliberat după ce a stat şapte ceasuri după gratii. Oficiali ai Poliţiei au anunţat că Dennis Rodman a fost cooperant, însă va fi supravegheat o perioadă, mai ales că e a treia oară când a fost arestat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, primele dăţi petrecându-se în 1994 şi 2004.

Top 5 ALCOOLICI din SPORT şi poveştile lor INCREDIBILE. Ce român este pe LISTA RUŞINII

Dennis Rodman s-a lăsat de baschet în 2006, după 20 de ani de carieră fructuoasă. În acest timp, „The Worm” a câştigat NBA de cinci ori, a primit premiul de cel mai bun jucător al NBA de două ori, a câştigat NBA All-Star Game de două ori şi a fost ales de şapte ori cel mai bun recuperator al NBA, performanţă nemaiîntâlnită. În plus, şi-a burduşit contul cu peste 100 de milioane de dolari. În paralel cu cariera sportivă, Rodman a fost şi un apreciat actor la Hollywood, apărând în 10 producţii. A practicat şi wrestling.