Dennis Rodman devine antrenorul echipei naţionale de baschet din Coreea de Nord

Fostul star din NBA a luat o decizie care a şocat întreaga lume. Întors dintr-o vizită în ţara comunistă, fostul baschetbalist a anunţat că va antrena echipa de baschet a Coreei de Nord pentru Jocurile Olimpice din 2016.

RomaniaTV.net
10 sept. 2013, 12:37
Dennis Rodman devine antrenorul echipei naţionale de baschet din Coreea de Nord

Dennis Rodman s-a întors în Statele Unite, după o vizită de cinci zile în ţara comunistă. La Phenian, fostul baschetbalist s-a întâlnit cu liderul Kim Jong-Un pe care l-a descris ca fiind un prieten pe viaţă, potrivit România TV

„Această ţară nu este rea. Liderul îşi doreşte o schimbare, iar eu voi fi acolo. Este un tip foarte bun. Este serios şi trebuie să-şi facă meseria, însă este un tip foarte bun”, a spus fosta vedetă a baschetului american

Totodată, Rodman a anunţat că va antrena o selecţionată a Coreei de Nord, care va disputa la începutul anului viitor, două amicale împotriva unor echipe din Statele Unite.

Citeşte şi Secrete de la Phenian dezvăluite: Kim Jong-Un are o fetiţă

Astfel, Rodman va reveni la Phenian în decembrie, pentru a pregăti cele două meciuri. Şi nu doar atât. El va pregăti echipa ţării comuniste pentru Jocurile Olimpice din 2016.