DENUNŢ FALS împotriva primarului Florentin Pandele, făcut în numele unui deputat

Deputat Florin Mihail Secară susţine că în numele său a fost făcut un denunţ fals împotriva soţului Gabrielei Firea, Florentin Pandele, potrivit România TV. Deputatul a fost chemat, luni, la DNA.

08 aug. 2016, 07:43
DENUNŢ FALS împotriva primarului Florentin Pandele, făcut în numele unui deputat

Deputatul Florin Mihail Secară a fost chemat, luni dimineaţă, la DNA, în calitate de martor, pentru a fi întrebat de procurori dacă a făcut sau nu un denunţ împotriva primarului din Voluntari, Florentin Pandele. Deputatul le-a spus procurorilor că scrisul din denunţ şi semnătura nu sunt ale lui şi că cineva s-a folosit de datele sale personale.

Am fost chemat intr-un dosar in care am calitatea de martor. Am aflat ca a fost depus un denunt catre Directia Generela Anticoruptie din cadrul Ministerului de Interne de catre o persoana necunoscuta, care si-a asumat datele mele de identificare. Denuntul era impotriva domnului Pandele. Am luat la cunostinta de acea declaratie, am dat o declartie cum ca nu eu am scris-o, ca nu e scrisul meu. Nu puteam sa vin sa fac un denunt atata timp cat nu aveam probe„, a declarat deputatul Secară, la ieşirea de la DNA.

Acesta a mai spus că plângerea semnala „aspecte legate de afaceri imobiliare”.

Potrivit lui Florin Mihail Secară, denunţul a fost făcut în luna martie sau aprilie a acestui an şi că a fost trimis de la o adresă din Voluntari care nu există.

Deputatul Florin Mihail Secară a fost contracadidatul lui Florentin Pandele la Primăria din Voluntari.