DENUNŢUL ELENEI UDREA depus la DNA. Documentul integral - noi dezvăluiri şi acuzaţii

Publicat: Luni, 16 Februarie 2015 10:17 // Actualizat: Marţi, 17 Februarie 2015 09:19 // Sursa: romaniatv.net

ELENA UDREA a depus un denunţ la DNA împotriva şefului interimar al SRI, Florin Coldea, însă procurorii au decis să nu înceapă urmărirea penală în cazul faptelor sesizate pe motiv că deputatul nu a respectat procedura. Denunţul a apărut în presă, în acesta regăsindu-se noi dezvăluiri, dar şi acuzaţii ale fostei şefe PMP la adresa lui Coldea, precum şi a procurorului general, Laura Codruţa Kovesi. 

DENUNȚUL făcut de Elena Udrea împotriva șefului SRI, Florian Coldea, a fost publicat de nasul.tv, documentul fiind scris la data de 30 ianuarie 2015.

Procurorii au decis să nu facă anchetă pe motiv că Elena Udrea nu ar fi respectat procedura si nu ar fi indicat faptele.

Documentul contine acuzatiile pe care Udrea deja le-a facut in interviurilor acordate, dar şi noi acuzaţii.

De exemplu, Elena Udrea povesteste despre diversi oameni de afaceri care i-ar face servicii lui Florian Coldea. Printre ei este amintit si Nicolae Dumitru, zis Niro, despre care deputatul afirma ca ar fi cumparat sau ca urma sa cumpere o vila pentru seful SRI.

Tototdata, Elena Udrea vorbeste si despre relatia tensionata dintre fosta sefa DIICOT, Alina Bica, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Udrea aminteste un conflict iscat intre cele doua dupa arestarea comisarului Traian Berbeceanu, susținând că acesta era un apropiat al lui Kobesi. Udrea spune că Bica i-a relatat că a găsit fotografii cu Berbeceanu si Kovesi intr-un laptop  al acestuia. 

Vă prezentăm câteva pasaje din denunţul Elenei Udrea:

"Politicienii, oricat ar fi de rai, se supun controlului poporului prin alegeri. Cineva care detine toata puterea prin secrete pe care le depoziteaza dar si prin relatia cu Codruta Kovesi este un mare pericol pentru statul de drept si pentru tara".

"Tot ce vedem este parte a unui plan inceput cu ani in urma. (...) Cel care este autorul planului se numeste Florian Coldea, general SRI, patru stele (...), adjunctul lui George Maior care a demisionat la cererea lui Iohannis. (...) De ce il incurca George Maior pe Coldea? Pentru ca era singuul care il mai sustinea pe Victor Ponta".

"In aceasta toamna, dupa ce pornise scandalul Microsoft si numele fostului sot era pomenit, acesta a venit la mine sa ma roage sa ii fixez o intalnire cu Maior si Coldea, deoarece nu dorea sa ii contacteze personal. Mi-a spus ca vrea sa discute cu ei si sa lamureasca acuzatiile din dosar, in contextul in care la cererea lui Coldea facuse plati in cash sute de mii de euro: 500.000 euro lui Ghita pentru RTV".

"Am intrebat-o pe Alina Bica ce stie despre aceasta, ea fiind atunci consiliera sefului DIICOT. Mi-a spus ca este adevarat ca Florian Coldea face presiuni asupra ei pentru a lua unele masuri fata de inclupati. Ulterior mi-a spus si ca in cazul Ioan Niculae se fac astfel de presiuni asupra ei. I-am spus Presedintelui".

"Chiar numirea lui Kovesi a fost facuta ca urmare a negocierii pe care eu am facut-o cu Ponta, intr-o seara tarzie, la biroul pe care il are in blocul in care locuieste. Nu voia sa o puna sefa la DNA, spunand atunci ca este sub comanda SRI".

CITEŞTE ŞI ANUNŢUL DNA legat de DENUNŢUL Elenei Udrea împotriva şefului SRI, Florian Coldea

"Tot intre Bica si Kovesi a mai fost un scandal. Bica l-a anchetat si retinut pe Berbeceanu. Acesta se pare ca era apropiat de Kovesi. Bica mi-a spus ca a gasit poze cu Berbeceanu si Kovesi intr-un laptop (calculator) al acestuia. Kovesi a inceput cercetarea celor care luasera decizia de a cere arest preventiv pentru Berbeceanu. Bica a aflat ca la audierea procurorului DIICOT care instrumentase cazul, fusese intrebat de ea, in sensul in care se incerca acuzarea ei, ca cea care dispusese actiunea de la Alba. I s-a parut evident ca este o incercare de a fi acuzata si a mers la SRI si la Presedinte sa le spuna ca (...) este periculos sa inceapa o vendeta si lupta (...) intre ea si Kovesi, intre DIICOT si DNA. Codruta Kovesi a negat ca au fost puse intrebari legate de ea in ancheta impotriva procurorului DIICOT. Bica i-a cerut inregistrarea audierii. I-a promis in fata Presedintelui ca i-o va trimite. Nu i-a mai trimis-o niciodata".

"Unul dintre cei care ii fac servicii lui Coldea este si Nicolae Dumitru, Niro. (...) Tot Nicolae Dumitru este cel care urma sa cumpere sau a cumparat o vila de la RA APPS pentru Coldea".

Cititi aici documentul in integralitate

Procurorii anticorupţie nu au început urmărirea penală în cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al SRI, Florian Coldea, întrucât fostul ministru nu a respectat procedura privind denunţul pe care l-a formulat.

loading...
11 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 feb 09:09
Votează email 0 email
Cronica Romana
...două servicii să nu fie oameni implicați poltic, care nu sunt acum sau în ultima vreme implicați”, a mai spus premierul. Elena Udrea a depus un denunţ la DNA împotriva şefului interimar al SRI, Florin Coldea, însă procurorii au decis să nu înceapă urmărirea penală în cazul faptelor...
17 feb 14:31
Răspunde | Votează email -1 email
Escu
Elena Udrea e buna si e tare si-i place mult in arestare,
Dar iar fi mult mai bine asa, daca l-ar trage si pe base dupa ea.
16 feb 21:48
Răspunde | Votează email 0 email
munca la domiciliu
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
16 feb 12:20
Răspunde | Votează email 0 email
dan
Il cunosc pe dl N/i/c/o/l/a/e D/u/m/i/t/r/u-N/I/R/O(in 2.0.0.6 a fondat o firma alaturi de f.o.s.t.u.l sau s.o..t si de omul de afaceri N.i.c.o.l.a..e D.u.mi.t.r.u), dar cel mai bine il cunosc cei care locuiesc in cartier acolo, dl P/o/n/t/a.„Sigur că nici eu nu mi-aş fi dorit să iasă P.o.n.t.a!”, a mai declarat Udrea în faţa ziariştilor de la H.o.t.n.e.w.s

Aici nu vă cred deloc, doamna Udrea! V-aţi dorit din toată inima ca amicul dumneavoastră Ponta să iasă Preşedinte, poate ca să vă asigure în continuare imunitatea, aşa cum sugera şi Adrian Papahagi. Şi aţi făcut tot ce-aţi putut pentru asta. De la încercarea de a distruge dreapta, la călcarea pe „cadavrul politic” al lui T.r.a.i.a.n B.ă.s.e.s.c,ca doar aveti afaceri impreuna cu premierul .Afacerile imobiliare ale Grupului N/I/R/O sînt susţinute ilegal de PSD şi PD
Central Residential Park SA, una dintre firmele grupului NIRO, construieşte un cartier de blocuri cu peste 400 de apartamente de lux în Sectorul 2 din Bucureşti. Planul de Urbanism de Detaliu (PUD) necesar construirii acestui cartier a fost aprobat printr-o hotărîre a Consiliului Local al Sectorului 2 semnată de consilierul .P.S.D. C.l.i.t.e.mn.e.s.t.r.a G.â.d.ea.Pe baza Hotărîrii Consiliului Local al Primăriei Sectorului 2 semnată de Clitemnestra Gâdea, SC Central Residential Park SA a primit Autorizaţia de Construire şi Autorizaţia de O/r/g//anizare de Şantier nr. 4/7/3/1/V din 1/2./05/.2/0/05/. Autorizaţia de construire a fost acordată de Neculai Onţanu, primar PSD al Sectorului 2 şi preşedinte executiv al P/S/D Bucureşti.
Nicolae Dumitru s-a asociat cu un alt îmbogăţit al tranziţiei, D.o.r.i.n C.o..co..s .N?I?R?O este membru P?C si fin al lui G.a.b.r.i.el O.p.r.e.a .Iata ca p/on/t/a -u/d/r/e/a au interese comune cu n/i/r/o ,se invart in aceleasi cercuri ,petrec impreuna .Sa fie acest denunt izvorat din faptul ca ceilaLTI STAU BINE ?
16 feb 11:24
...însă procurorii au decis să nu înceapă urmărirea penală în cazul faptelor sesizate pe motiv …read more ...
16 feb 11:08
Răspunde | Votează email 0 email
dan
Ce spune asta ???Minciuni .Proprietarul consorțiului, cetățeanul l/i/b/a/n///e//z J/i/h/a/d E/l K/h/a/l/i/l, este anchetat de D//I/I/C/OT/ pentru spălare de bani și constituire a unui grup infracțional organizat.
Udrea susține că ar fi aflat personal de la A/l/i/n/a B/i/ca/, fostul procuror-șef al D/I/I/C/O/T, că generalul F/l/o/r/i/a/n C//o//ld/ea, d/i/r/e/c.t.o.r i..n.te..ri..mar al S.R...I, ar fi făcut presiuni într-o anchetă oficială pentru a elimina din piață o firmă cu acționariat străin. Astfel, spune .Ud.r.e.a., S.R.I ar fi acționat în beneficiul marilor traderi de cereale.C.u.l.i.ț. Tă.r.î.ță, un vechi partener al libanezilor din gruparea .El K.ha.l.i.l(prietenul pa/n/tei/), a rugat-o în anul 2.0.1.3, să îl informeze pe președintele României că generalul F..lo.ri.an C.o.ld.ea., pe atunci prim-adjunct al SRI, face presiuni într-un dosar instrumentat de D.I.IC.O.T.CE NU SPUNE UDREA În același an, în octombrie 2.0.1.3, E.l.e.n.a Ud.r.ea a intrat în afaceri cu una dintre companiile conectate la C.u.l.i.ț.ă Tă.rî.ță și, prin mijlocirea acesteia, chiar cu J.i.h..d E.l K.h.al.i.l/.N.I.R.O .are afaceri cu udrea .M.a.i.o.r !!!! în ianuarie 2.0.1.2, în timpul protestelor de stradă susținute oficial de USL împotriva austerității impuse de P.D.L, firma cumnatului lui P.o.n.ta. își adjudeca cel mai bănos contract cu statul din istoria companiei. Licitația fost câștigată în tandem cu “Eu.ro.co.ns.tr.u.ct Tr.ad.in.g ’9..8” – societatea prietenilor și partenerilor de afaceri ai lui D.o.r.i.n C.o.c.oș.: D..V.u.l.p.e.s.c.u.///N.I.R.O /C.o.o.s /U.d.r.e.a /P.o.n.t.a /.G.h.i.t.a .....in fapt in aceasi barca .
16 feb 10:39
Răspunde | Votează email 0 email
Adevarul pana la capt, va rugam!
Nu este adevarat. Elena Udrea a spus ca pe data de 6 a dorit sa se pezinte pentru a sustine acel denunt, dar procuroarea de caz a spus ca pe 6 nu poate deoarece are o problema personala.
Ori asa ceva nu se poate, deja nu se mai poate numi justitie. Elena Udrea a dorit, de c enu souneti adevarul pana la capat? Incetati cu manipularile, a dat strechea in voi, o vreti vinovata pe ea cu orice pret? Dar ce v-a facut femeia asta? Ca a spus niste adevaruri despre Ghita? Pai mass media nu mai este in slujba adevarului fie ea si trv? Ati ajuns mai deplorabili ca Haznaua 3!
16 feb 10:32
... .block-title a,
.block-title span,
.td-tags a:hover,
.td-scroll-up-visible,
.td-scroll-up,
.sf-menu ul .current-menu-item >...
16 feb 10:29
...să nu înceapă urmărirea penală în cazul faptelor sesizate pe motiv că deputatul nu a respectat procedura. Citește mai departe… Soursa: romaniatv.net
google_ad_client =...
16 feb 10:28
...înceapă urmărirea penală în cazul faptelor sesizate pe motiv că deputatul nu a respectat procedura. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H