Deontay Wilder, KO DEVASTATOR în meciul cu Luis Ortiz. A prins lovitura anului: „Bam baby, noapte bună”! VIDEO

Deontay Wilder, 34 de ani, SUA, și-a păstrat centura WBC la categoria grea după ce l-a învins prin KO pe Luis Ortiz, 40 de ani, Cuba, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

24 nov. 2019, 13:31

Deontay Wilder şi Luis Ortiz au oferit un meci echilibrat în primele 6 runde. În repriza a 7-a, Wilder a obținut victoria după ce a trimis o directă de dreapta care a străpun garda lui Ortiz și l-a trimis pe la podea.

După meci, Deontay Wilder a anunțat că vrea să devină campion absolut la categoria grea și să dețină toate centurile și că vrea să lupte cu învingătorul meciului dintre Andy Ruiz Jr. și Anthony Joshua, de pe 7 decembrie.

Regele greilor a fost bătut măr în ring. Imagini şoc de la meciul pentru cele trei centuri mondiale VIDEO

„Totul a fost conform planului. L-am văzut cum obosește. Când a venit momentul potrivit, am stat la distanța optimă și a am găsit momentul ideal. Bam baby! Noapte bună. Urmează un nou meci cu Tyson Fury, în februarie. După aceea, vreau să unific centurile. Vreau să fie un singur campion, un singur nume, Denotay Wilder. Categoria grea e prea mică pentru ca centurile să fie peste tot. Trebuie să fie un singur campion și eu sunt perfect pentru asta”, a declarat Deontay Wilder.


loading...
Partenerii noștri