Departamentul de montaj de la Realitatea TV, în grevă

Departamentul de montaj de la Realitatea TV a intrat vineri într-o grevă spontană, motiv pentru care postul a prezentat doar ştiri cu suport filmat vechi de 24 de ore sau transmisii live. Greva este rezultatul întârzierilor salariale. Potrivit unor surse din interiorul televiziunii, şi alte departamente se pregătesc de grevă. 

RomaniaTV.net
24 aug. 2012, 11:44
Departamentul de montaj de la Realitatea TV, în grevă

Nu e prima mişcare de protest de la RealitateaTV.

Potrivit paginademedia.ro “O parte dintre angajații care nu și-au primit salariile, din zona tehnică (aproximativ 10-15 oameni), s-au oprit din muncă în această după-amiază (22 august n.n.), pentru câteva minute.

Realitatea TV a continuat să emită în timpul protestului, dar au fost mici efecte ale acestei mișcări. Astfel, jurnalul de la ora 16.00 a avut o întârziere de aproximativ 4-5 minute.

Protestul celor de la tehnic vine într-o perioadă tensionată pentru postul de televiziune. Aproximativ 170 de oameni care lucrează la Realitatea TV, dar sunt angajați pe altă firmă Alternative Media Solutions, nu și-au primit salariile pe luna iulie. Majoritatea sunt din departamentele tehnic și de suport.” informează paginademedia.