Dependența de droguri, alcool și jocuri de noroc a fiului său a adus-o în culmea disperării! Cum încearcă o mamă să își salveze copilul

Dependența de droguri, alcool și jocuri de noroc a copilului său, minor, a adus-o în culmea disperării pe o mamă din Alba Iulia, care încearcă din răsputeri să îl scoată din lumea sumbră în care a intrat și să îl aducă pe calea cea dreaptă. Biata femeie se luptă să obțină internarea forțată a propriului copil pentru a-l trata.

25 iun. 2023, 23:06
Dependența de droguri, alcool și jocuri de noroc a fiului său a adus-o în culmea disperării! Cum încearcă o mamă să își salveze copilul

Dependența de droguri, alcool și jocuri de noroc a fiului său a adus-o în culmea disperării! Disperarea acestei femei care vrea să își interneze propriul copil pentru a fi tratat, arată încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de nocivă este dependența de droguri, alcool și jocuri de noroc în rândul tinerilor.

Citește și Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist despre Maria Ciobanu: „Mama a decis că nu vrea să riște”

Dependența de droguri, alcool și jocuri de noroc a fiului său a adus-o în culmea disperării!

Femeia susține că a ajuns la capătul răbdării din cauza problemelor pe care le are fiul său cu drogurile și alcoolul, din cauza cărora a săvârșit mai multe multe fapte penale printre care furt, agresivitate, dar și conducere fără permis.

„Are grave probleme comportamentale în familie, la şcoală şi în societate, generate de vicii precum consumul de droguri, alcool, tutun, dependenţa de jocurile de noroc. Petenta susţine că intimatul a mai fost internat într-un spital de psihiatrie, însă perioada internării a fost insuficientă pentru observarea unor rezultate. În prezent intimatul are şi probleme de natură penală, fiind cercetat în mai multe dosare penale pentru furt, agresivitate, conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice fără a poseda permis de conducere”, a justificat femeia în cererea înaintată Judecătoriei Alba Iulia.

Mai mult, mama a depus la dosar caracterizarea copilului de către dirigentele şcolar, un proces-verbal întocmit de organele de poliţie, scrisori medicale şi biletul de ieşire din spital, de la precedenta internare.

„Propunerea de internare nevoluntară întocmită de medicul psihiatru este analizată de o comisie special constituită în acest sens, comisia emițând o decizie motivată în baza căreia pacientul va fi internat nevoluntar şi care va fi supusă confirmării de către instanţa de judecată. Instanţa reţine că formularea solicitării de internare nevoluntară a intimatului de către un membru al familiei acestuia, respectiv de petentă în calitate de părinte, poate fi adresată comisiei de internare nevoluntară constituită la nivelul unităţii medicale unde se solicită internarea nevoluntară, iar nu direct instanţei de judecată”, de arată în Hotărârea Judecătorească pronunțată în data de 19 iunie 2023.

Astfel, în aceste condiții, mama minorului va trebui să încerce din nou la o unitate medicală, unde va trebui constituită o comisie care să propună internarea minorului, dacă acesta din urmă va refuza tratamentul.

Citește și Patru beizadele au fost trimise în judecată pentru trafic de droguri. Cei patru fac parte din ”lumea bună” a județului Cluj, fiind fii de medici sau polițiști