Deputat PDL: Mulţi dintre copiii abuzaţi devin homosexuali. Nu este normal să fii homosexual

Unul dintre parlamentarii care doresc castrarea chimică a pedofililor este deputatul PDL Marius Spânu. El a uimit însă prin opiniile sale despre homosexuali: pe care îi consideră anormali. "Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali, iar spirala devine din ce în ce mai mare".

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 08:31
Deputat PDL: Mulţi dintre copiii abuzaţi devin homosexuali. Nu este normal să fii homosexual

„Nu e normal. Eu îi înţeleg pe cei care au astfel de impulsuri să spunem la modul general. Înţeleg că în conştientul sau în subconştientul uman există foarte multe hăuri adânci. Dar asta nu înseamnă că dacă ei au astfel de porniri nu trebuie să facă nimic ca să şi le înăbuşe ştiind ce rău fac altora”, a declarat deputatul PDL Marius Spânu, potrivit Gândul.

La emisiune Cheia Zilei la RTV, deputatul Marius Spânu a declarat că mulţi dintre cei agresaţi în copilărie devin homosexuali şi a subliniat că el personal este împotriva acestui fenomen.

„Mulţi dintre aceşti copii, n-aş putea să spun un procent, dar am cititi câteva statistici, în timp, datorită traumelor suferite în copilărie ajung şi ei să devină homosexuali. (…) Eu personal nu aprob acest fenomen, eu nu aprob personal”, a spus Spânu.

Proiectul privind castrarea chimică a pedofililor urmează să fie discutat în Comisiile de Sănătate şi cea Juridică, după care va primi votul final în plenul Camerei Deputaţilor.