Deputat PNL, atac dur la PSD în apărarea lui Iohannis: Ăştia au inhalat „gaze iritante pe nas”?

Deputatul PNL Florin Roman a scris, sâmbătă, pe Facebook, despre europarlamentarii PSD și ALDE care l-au criticat pe președintele Klaus Iohannis pe tema protestelor din 10 august, că "spurcă cu mânie proletară președintele și poporul gazat" și s-a întrebat dacă au inhalat "gaze iritante pe nas".

18 aug. 2018, 18:05
Deputat PNL, atac dur la PSD în apărarea lui Iohannis: Ăştia au inhalat „gaze iritante pe nas”?

„Pupincurism, slugărnicie, analfabetism funcțional! Cam astea sunt cuvintele care îmi vin spontan când mă gândesc la declarațiile dinozaurilor politici, care se înghesuie să=l atace pe președintele Iohannis și pe protestatarii din 10 August. Totul pentru a-i face pe plac condamnatului Liviu Dragnea. În această postare o să mă refer la europarlamentarii PSD și ALDE, care din spatele unor venituri de peste 20.000 de euro și probabil din vacanțe luxoase, spurcă cu mânie proletară președintele și poporul gazat”, a scris deputatul PNL Florin Roman, sâmbătă pe Facebook.

Liberalul a adăugat că europarlamentarii Maria Grapini, Norica Nicolai, Mircea Pașcu și Dan Nica sunt „slugoi, pupincuriști politici, dinozauri politici”.

„Mai întâi a fost Grapini de la ALDE pe care eu o încadrez la analfabetism funcțional. Prea rupe limba romană în două ca să o bănuiesc de inteligență. A urmat apoi Norica Nicolai, care vede în românii bătuți “poze trucate”. Aici e vorba de pupincurism cred eu, dar și de probleme de vedere….grave, grave de tot. Nu s-a lăsat mai prejos nici Mircea Pașcu, un dinozaur politic roșu. El vrea amenzi de 15.000 de euro pentru protestatari, cu gândul că tot romanul care muncește în străinătate, adună 20.000 de euro ca el. Ultimul pe lista, cu voia Dvs, un alt dinozaur politic, și spune brokerul Sima, un șpăgar, Dan Nica, care vrea comisie de anchetă pentru președinte. Oare ăștia au tras tot gaze iritante pe nas? Ce îi împinge pe acești slugoi, pupincuristi politici, dinozauri politici să iasă la atac și să pupe picioarele lui Dragnea? Un singur lucru: locul pe liste la viitoarele europarlamentare și teama că vor pierde cei 20.000 de euro lunar! Oare românii bătuți și care au inhalat gaze îi vor uita?”, a completat Florin Roman.


loading...