Deputat PSD, declaraţii ironice despre Rareş Bogdan: „Să îl propună PNL la şefia ANRE, astfel vom fi cu toţii liniştiţi că dânsul va soluţiona rapid criza energetică”

Deputatul PSD Radu Popa a venit cu o propunere inedită, aceea ca Rareș Bogdan să fie propus de PNL ca președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

20 ian. 2022, 12:46
Deputat PSD, declaraţii ironice despre Rareş Bogdan: „Să îl propună PNL la şefia ANRE, astfel vom fi cu toţii liniştiţi că dânsul va soluţiona rapid criza energetică”

Propunerea deputatului PSD Radu Popa după ce prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan a criticat în cadrul unor apariții publice activitatea ANRE și a conducerii acesteia acuzând indirect PSD pentru criza energetică, avansând chiar o posibilă rupere a Coaliției.

”Am citit cu mare emoție declarațiile lui Rareș Bogdan de ieri când ne spunea care e termenul de garanție al actualei Coaliții și chiar cele mai recente, cele de aseară, când cerea demisia conducerii ANRE. Sprinten, micuțul!

Înțeleg ca știe multe, inclusiv cine e vinovat de creșterea prețurilor la energie, respectiv conducerea ANRE. Desigur, Dumitru Chiriță trebuia să termine centrala de la Iernut și poate Zoltan Nagy sau altcineva din conducerea ANRE să extragă gaze din onshore ca să scadă presiunea pe preț. Sau ne uităm unde nu trebuie?

Citeşte şi: Gabriela Firea susţine că preţul căldurii se va dubla în Bucureşti şi îl avertizează pe Nicuşor Dan: „Să vină cu soluţii, nu să-i arate cu degetul pe cei care i-au lăsat proiecte la cheie”

Însă, având în vedere că domnia sa se pricepe și la politică și la energie, eu propun conducerii PNL ca dl. Rareș Bogdan să fie numit șeful ANRE și, astfel, vom fi cu toții liniștiti că dânsul va soluționa rapid criza energetică din România și va liniști apele politicii.

Dar dacă propunerea mea nu va găsi ecou la PNL, atunci măcar să’i spună cineva că el nu mai e moderator tv și că opiniile lui din prime-time ar trebui să fie, de multicel, fundamentate pe analize consistente făcute, eventual, de profesioniști-îmi cer scuze că am adus această noțiune în discuție.”, susține Radu Popa pe pagina lui de Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu reacţionează după ce Rareş Bogdan ameninţă cu ruperea coaliţiei. „Cer mâine de urgență o ședință”