Marcel Ciolacu reacţionează după ce Rareş Bogdan ameninţă cu ruperea coaliţiei. „Cer mâine de urgență o ședință”

Preşedintele PSD a cerut de urgenţă o şedinţă, după ce Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a ameninţat cu ruperea coaliţiei de guvernare.

20 ian. 2022, 00:15
Marcel Ciolacu reacţionează după ce Rareş Bogdan ameninţă cu ruperea coaliţiei. „Cer mâine de urgență o ședință”

Marcel Ciolacu nu a ezitat să-l ironizeze pe Rareş Bogdan care a prezis că actuala coaliţie de guvernare PSD-PNL-UDMR se va rupe într-un an.

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, verdict dur împotriva lui Alexandru Rafila. „Ar fi trebuit să cerem remanierea lui. A jucat cu ochii la sondaje și nu cu ochii la sănătatea românilor”

Reacţia preşedintelui PSD vine în contextul în care Rareş Bogdan a criticat pe social-democraţi, fiind nemulţumit de Alexandru Rafila la președintele PNL Florin Cîțu. Europarlamentarul liberal a mai precizat că dacă ar fi existat o ședință de coaliție după acel moment, ar fi cerut remanierea ministrului Sănătății.

„PSD trebuie să înțeleagă că dacă vrea să meargă înainte cu noi trebuie să ne respecte și trebuie să înțeleagă că nu putem decât umăr la umăr, nu încercând să puncteze în spațiul public cine e mai șmecher. Nu merge că unul e șmecher și celălalt decontează costurile. M-a deranjat și poziția lor pe criza energetică. Problemele sunt ale românilor, aici nu poate să câștige PNL sau PSD, trebuie să câștige românii. Ce trebuie să înțeleagă PSD, le-am spus-o și direct, este că în această construcție pe care am făcut-o fără să ne iubim, dar din interes național pentru această țară (…) nu există câștigători și învinși. Putem fi doar împreună câștigători sau învinși pentru că altfel veți vedea retorica AUR care câștigă din influență și cum partidele mainstream, PNL și PSD pot pierde major”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, la Interviurile Digi24.ro.

Citeşte şi: EXCLUSIV | George Simion susţine că socrul lui Rareş Bogdan e asociat cu un condamnat pentru spionaj. „S-a însurat bine. A avut un tătic care a închis combinatul de la Ocna Mureş”


loading...
Partenerii noștri