Deputat PSD: Nu avem ce modifica în Codul Fiscal. Văd că şi BNR şi-a schimbat părerea

Președintele Comisiei de buget a Senatului, social-democratul Viorel Arcaș, consideră că este nevoie la ora actuală de Codul fiscal și spune că PSD nu are nicio modificare de făcut proiectului. Arcaş 

06 aug. 2015, 12:13
Deputat PSD: Nu avem ce modifica în Codul Fiscal. Văd că şi BNR şi-a schimbat părerea

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, joi, că va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultări pe tema noului Cod fiscal, înainte de sesiunea extraordinară a Parlamentului pe această temă, programată pentru sfârşitul lunii august.

„Părerea mea personală este că nu avem ce modifica în Codul fiscal. Nu știu exact ce idei are PSD la nivel central, eu sunt în teritoriu acum, o să vedem în sesiunea extraordinară ce idei mai sunt. Am văzut idei de la liberali, inițial au avut niște idei, acum au alte idei. UNPR are un om în Comisia de buget de la Senat, nu am avut nicio altfel de propunere atunci când am discutat Codul fiscal decât ceea ce a ieșit în final, dar … o să discutăm”, a declarat Viorel Arcaș, pentru Agerpres.

El a adăugat că în comisie a fost deja dezbătut Codul fiscal, iar varianta în care a fost adoptat este cea bună.

CITEŞTE ŞI Gabriel Oprea cheamă partidele la NEGOCIERI pe Codul Fiscal: „UNPR este O PUNTE între cele trei palate” VIDEO

„E nevoie de acest cod la ora actuală, văd că și BNR și-a schimbat părerea, dar cât am dezbătut nu am avut nicio propunere de acest gen de la dânșii. Noi nu avem nicio modificare de făcut sau adoptarea altei variante. A fost dezbătut, nu au existat alte idei, liberalii au avut foarte multe amendamente care au trecut, acum au apărut mulți dintr-o dată, după cea a fost retrimis, și și-au schimbat ideile”, a încheiat Arcaș.

UNPR vrea să îşi asume rolul de mediator în disputa pe tema Codului Fiscal, care ar urma să fie discutat, în Parlament, în sesiune extraordinară la finalul lunii august. Gabriel Oprea a anunţat, joi, că UNPR cheamă partidele la consultări înainte de dezbaterile din Parlament, arătând că partidul pe care îl conduce este „o punte” între cele trei palate.