Deputat USR-PLUS, reacţie controversată la adresa partenerilor de guvernare după scandalul cu Costel Alexe: Penelişti hoţi! Vine furtuna!

Emanuel Ungureanu vine cu o reacţie controversată după ce fostul ministru PNL al Mediului este acuzat de DNA de luare de mită. USR-istul este de părere că în perioada următoare vine „furtuna”.

04 ian. 2021, 16:32
Deputat USR-PLUS, reacţie controversată la adresa partenerilor de guvernare după scandalul cu Costel Alexe: Penelişti hoţi! Vine furtuna!

Deputat USR-PLUS, reacţie controversată la adresa partenerilor de guvernare. Emanuel Ungureanu a făcut anunţul agresiv chiar pe pagina de Facebook a sa.

Deputat USR-PLUS, reacţie controversată la adresa partenerilor de guvernare după scandalul cu Costel Alexe

„HOȚII! Peneliști hoți, azi, Alexe, cel care punea lupi să păzească pădurile. Zilele viitoare, DNA o să ia în coarne doi peneliști, cu imunitate temporară, care au furat pe rupte în plină pandemie, profitând de criza sanitară. Jaful din Sănătate produs anul trecut a fost unul uriaș și nu doar prin UNIFARM.

Vă aduc aminte că am denunțat la DNA unele hoții comise în Ministerul Sănătății. Aveți dovada aici. https://m.youtube.com/watch?v=OvU6x4BD1Mc. Vine furtuna!”, a spus Emanuel Ungureanu.

Şpagă de 22 de tone de tablă, luată de fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Anunţul făcut de DNA

Ancheatorii susţin că în perioada martie-aprilie 2020, persoana respectivă ar fi pretins, în mod direct, de la managerul unui combinat siderurgic, mai multe produse din tablă în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu referitoare la alocarea cu titlu gratuit către fabrica respectivă a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră și la monitorizarea măsurilor luate de această societate comercială pentru închiderea unui depozit de deșeuri neconforme.

Foloasele respective, în cantitate de 22 tone (aprox. 103.000 lei), ar fi fost primite în datele de 23 aprilie 2020 și 07 iulie 2020, la punctul de lucru al unei societăți comerciale administrată de o rudă de-a sa.

Cererii transmise i-au fost atașate referatul întocmit de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție precum și volumele (10) cuprinzând copii ale dosarului de urmărire penală.

În prezent, persoana faţă de care s-a solicitat sesizarea Preşedintelui României pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, precizează procurorii anticorupţie.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu, apel la Preşedinte după scandalul în care e implicat fostul ministru al Mediului: Iohannis să încuviinţeze cu celeritate cererea DNA!

 


loading...
Partenerii noștri