Deputatul Viorica Cherecheş, mama primarului din Baia Mare, propusă spre excludere din PNL

După ce a câştigat alegerile europarlamentare detaşat la nivelul judeţului Maramureş, PNL a început să facă curăţenie în organizaţie. Astfel, în cadrul Comitetului Director Judeţean s-a luat decizia de demarare a procedurilor pentru excluderea din organizaţie a deputatei Viorica Cherecheş. Parlamentarului i se reproşează neimplicarea în campania electorală, dar şi prezenţa în jurul social-democraţilor.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 08:01
Deputatul Viorica Cherecheş, mama primarului din Baia Mare, propusă spre excludere din PNL

Liberalii maramureşeni s-au reunit la sfârşitul săptămanii trecute în Comitet Director Judeţean. La propunerea preşedintelui PNL Maramureş, Ionel Bogdan, liberalii au decis cu o majoritate covârşitoarea începerea procedurilor pentru excluderea din partid a deputatului Viorica Cherecheş.

Parlamentarului i se reproşează de către colegii din partid faptul că nu s-a implicat în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, dar şi faptul că s-a afişat cu o săptămână înainte de alegeri cu premierul Viorica Dăncilă şi alţi social-democraţi, în cadrul unei vizite pe care prim-ministrul României a susţinut-o în Baia Mare.

Potrivit statului PNL, decizia Comitetului Director Judeţean urmează să fie analizată în cadrul Biroului Permanent Naţional cel mai probabil peste două săptămâni. Viorica Cherecheş este mama primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi a fost aleasă deputat la alegerile din decembrie 2016. Aceasta este singurul parlamentar care a căştigat un mandate pe listele PNL Maramureş.