Deputaţii au trimis petiţiile lui Becali la Ministerul Justiţiei şi CSM

Publicat: Marţi, 18 Martie 2014 16:06 // Actualizat: Marţi, 18 Martie 2014 16:06 // Sursa: romaniatv.net

Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții din Camera Deputaților a decis marți ca cele două petiții depuse de George Becali să fie trimise către Ministerul Justiției și CSM. În aceste petiţii, Becali cerea să fie operat în străinătate și să își viziteze familia în București.

Foto: RomaniaTV.net

"S-au depus două petiții la Comisia de abuzuri. Comisia a luat act de ele, au fost repartizate comisiei de specialitate. Astăzi (marți — n.r.) s-a votat în plenul Comisiei trimiterea către instituțiile specializate ale statului respectiv ministrul Justiției, CSM și în funcție de răspunsurile pe care o să le primim vom lua dacă va fi nevoie, alte decizii. Primul punct este legat de dorința domnului George Becali de a avea o operație în străinătate, acest punct este pe rolul instanței, deci din punctul nostru de vedere s-a clasat, deși face parte din materialul pe care l-am trimis CSM și ministerului Justiției și al doilea punct legat de vizitele pe care domnul George Becali nu poate să le efectueze pentru că tradiția domniei sale nu îi permite ca familia să meargă să îl viziteze la Penitenciar și că nu i se permite să vină în București să își viziteze familia", a declarat președintele Comisiei de abuzuri, Mircea Man, citat de Agerpres.

Întrebat dacă este necesară o vizită a membrilor comisiei la închisoare pentru a vedea în ce condiții stă George Becali, Man a răspuns : "În această speță nu sunt elemente care să ne facă să votăm o deplasare sau o audiere fie aici, fie în penitenciar".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
comisie deputaţi Gigi Becali Mircea Man operă speta străinătate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 mar 16:08
...depuse de George Becali să fie trimise către Ministerul Justiției și CSM. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H