Deputaţii PDL şi PP-DD au anunţat că nu susţin proiectul de buget al Camerei pe 2015

Deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu a anunţat, marţi, că grupul din care face parte nu susţine proiectul de buget al Camerei Deputaţilor pe anul viitor, motivând că acesta prevede o creştere a cheltuielilor pentru bunuri şi servicii, potrivit Agerpres.

09 dec. 2014, 09:37
Deputaţii PDL şi PP-DD au anunţat că nu susţin proiectul de buget al Camerei pe 2015

‘Nu vom susţine acest buget, el se bazează pe o creştere de 3% şi această creştere în principal este pentru bunuri şi servicii, avem o creştere a bunurilor şi serviciilor pentru 2015 faţă de 2014. Majoritatea parlamentară avea în program reducerea acestor cheltuieli şi văd că de fapt aceste cheltuieli cresc, deci nu vă ţineţi de promisiunile pe care le-aţi făcut privind reducerea cheltuielilor cu bunuri şi servicii. Şi în bugetul naţional general consolidat aţi avut creşteri foarte mari la cheltuielile cu bunuri şi servicii şi nu aveţi nicio justificare. Din aceste motive nu putem să susţinem acest buget’, a spus Ialomiţianu în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea proiectului de buget al Camerei pe 2015.

Aceeaşi poziţie a adoptat şi deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru.

‘Mă gândesc că ar fi fost mai puţine cheltuieli dacă v-aţi fi hotărât, majoritatea parlamentară, să aplicaţi prevederile referendumului prin care trebuia să fie astăzi doar 300 de parlamentari’, a menţionat Ciuhodaru.