Doi deputaţi PNL, infectaţi cu coronavius, au ajuns la ATI după ce au participat la o nuntă

Doi deputați PNL din organizația Giurgiu au fost confirmați cu nou coronavirus și sunt internați la ATI. Este vorba despre Toma Petcu și Alexandru Andrei. La începutul lunii octobrie cei doi au participat la nunta fiului unui primar din Giurgiu cu sute de invitați.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 06:20
Doi deputaţi PNL, infectaţi cu coronavius, au ajuns la ATI după ce au participat la o nuntă

Imaginile de la nunta fiului primarului din localitatea Letca Nouă din Giurgiu au fost trimise pe adresa de e-mail a redacției de un telespectator România TV. Deși nu se văd în imagini, cei doi deputați au primit dedicații de la maneliștii care au întreținut atmosfera.

În prezent, deputații Toma Petcu și Alexandru Andrei sunt internați într-un spital din Prahova și sunt la ATI, ambii având și alte probleme de sănătate. Ambii deputați fac parte din organizația PNL Giurgiu. Unul dintre ei a participat marți seară la o ședință a conducerii filialei județene.

În imaginile de la nuntă se vede că sunt mult mai mulți invitați decât prevede legea. Acum urmează ca o anchetă epidemiologică să stabilească exact cu câte persoane au intrat în contact deputații.

Citeşte şi: Deputata Florica Cherecheş, preşedintele Femeilor Liberale, testată pozitiv cu COVID-19

 

STUDIU OMS: Tratamentul cu Remdesivir, efect redus asupra şanselor de supravieţuire ale pacienţilor cu COVID-19

Potrivit unui test clinic realizat de organizaţia Mondială a Sănătăţii, tratamentul cu Remdesivir nu are un efect substanţial asupra şanselor de supravieţuire ale pacienţilor cu Covid-19. Studiul nu a fost încă evaluat de omologii din domeniul ştiinţific. Reamintim că Remdesivir este unul dintre medicamentele cu care a fost tratat Trump, dar care este folosit şi în România.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 16 octombrie. Bucureştiul ar putea intra în scenariul roşu