Deputatul Adrian Cozma candidează pentru şefia PNL Satu Mare

Deputatul PNL Adrian Cozma candidează pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Satu Marea. Liberalul a organizat o conferinţă de presă ad-hoc în parcul central din municipiul Satu Mare, în faţa statuii lui Vasile Lucaciu, având alături aproximativ 50 de susţinători, majoritatea membri ai Biroului Permanent Judeţean PNL. 

04 iun. 2021, 11:48
Deputatul Adrian Cozma candidează pentru şefia PNL Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma candidează pentru şefia PNL Satu Mare. Actualul preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PNL şi-a anunţat oficial candidatura, în faţa presei, de la un pupitru aşezat lângă statuia lui Vasile Lucaciu. Alături de el s-au aflat aproximativ 50 de susţinători, între care 19 primari de comune, viceprimarii municipiului Satu Mare, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, consilieri locali şi judeţeni, directori, oameni de afaceri. Potrivit unor surse, Adrian Cozma beneficiază de susţinerea a circa 80% din preşedinţii de organizaţii.

„PNL Satu Mare doreşte să facă de acum înainte performanţă, să demonstreze că este o organizaţie model, modernă, în care toţi membrii să fie motivaţi să facă performanţă. Orice membru îşi poate face o carieră în PNL dacă doreşte. Trebuie să dăm dovadă de unitate pentru că avem un guvern care în următoarea perioadă are un mandat clar, de a implementa Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. PNRR este o gură de oxigen pentru România, în special prin investiţiile conţinute în program. PNL Satu Mare este în acest moment o organizaţie puternică, are 23 de primari, consilieri judeţeni, consilieri locali, un secretar de stat. Punem mult bază pe seriozitate şi suntem siguri că vom face multe lucruri bune pentru Satu Mare, lucru pentru care mă lupt şi eu, în calitate de deputat”, a spus Adrian Cozma, la lansarea candidaturii.

Adrian Cozma a vorbit şi despre alegerile de la şefia organizaţiei centrale a PNL, anunţând că din punctul său de vedere actualul premier, Florin Cîţu, este cel mai în măsură să ocupe funcţia.

„Premierul se bucură de o susţinere mare în PNL, este ceea ce are nevoie România. Am participat şi eu la lansarea candidaturii lui Florin Cîţu, eu personal îl susţin. Dar BPJ al PNL Satu Mare va hotărî pe cine vom susţine la preşedinţia PNL”, a declarat deputatul PNL Adrian Cozma.