Deputatul Claudia Boghicevici cere demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb

Deputatul PNL Claudia Boghicevici cere demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb, susţinând că aceasta nu a venit cu nicio soluţie pentru rezolvarea dezechilibrelor structurale din sistemul social şi nu a avut nicio deschidere spre găsirea soluţiilor împreună cu reprezentanţii societăţii civile sau ai Opoziţiei, potrivit Agerpres.

26 nov. 2014, 11:26
Deputatul Claudia Boghicevici cere demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb

‘Alegerile prezidenţiale au reprezentat un moment al adevărului şi pentru prestaţia doamnei Plumb în fruntea Ministerului Muncii şi sper să aibă decenţa să îşi înainteze demisia înainte de prezentarea noului buget pe anul 2015’, a declarat miercuri Claudia Boghicevici, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Ea a prezentat zece motive pentru care ministrul Muncii, Rovana Plumb, trebuie să îşi prezinte demisia, printre care se numără creşterea şomajului în rândul tinerilor, neacordarea indemnizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi şi a însoţitorilor acestora sau ignorarea problemei natalităţii.

Deputatul PNL a subliniat că fiecare structură subordonată ministerului Muncii a fost convocată în faţa comisiilor de specialitate, inclusiv ministrul Rovana Plumb.