Deputatul Coman recunoaşte că a fugit de procurori. Motivul este incredibil: A fugit… să taie porcul

Deputatul Gheorghe Coman recunoaşte că a fugit de procurori in clipa in care a fost surprins că lua mită. Intr-o discuţie telefonică, deputatul se lăuda că n-aveau cum să-l mai prindă procurorii, pentru că accelerase suficient.

RomaniaTV.net
07 ian. 2014, 11:14
Deputatul Coman recunoaşte că a fugit de procurori. Motivul este incredibil: A fugit… să taie porcul

Şi culmea, n-a fugit să se ascundă, ci…să taie porcul! Deputatul află azi dacă va fi cercetat în libertate sau va fi arestat preventiv.

DNA arăta, într-un comunicat, că deputatul a fost prins în 19 decembrie, după ce a fugit cu maşina la momentul flagrantului. Gheorghe Coman a fost dus atunci la sediul DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti, unde a stat peste trei ore.

Conform referatului trimis de DNA Camerei Deputaţilor, prin care s-a solicitat încuviinţarea arestării lui Gheorghe Coman, deputatul şi-a stabilit un cerc relaţional format din persoane care ocupau funcţii de conducere în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice atât la nivel central, cât şi la nivel local, printre demnitari şi lideri politici.

Gheorghe Coman a fost votat deputat pe listele PPDD, iar în martie s-a mutat la PC. El a fost ales preşedinte PC Buzău săptămână trecută.

Conducerea PC a hotărât suspendarea deputatului Gheorghe Coman din calitatea de membru al partidului, până la clarificarea situaţiei acestuia în justiţie.