Deputatul Cristi Barbu, la sfat cu seniorii din localitatea Suhaia – tradiţia continuă

După o perioadă în care adunările publice au fost interzise, din cauza măsurilor impuse de starea de alertă, deputatul Cristi Barbu a reluat întâlnirile cu seniorii din localitatea Suhaia.

23 iun. 2022, 15:46
Deputatul Cristi Barbu, la sfat cu seniorii din localitatea Suhaia – tradiţia continuă

Deputatul Cristi Barbu a reluat întâlnirile cu seniorii din localitatea Suhaia. La finalul săptămânii trecute, pe platoul din faţa Căminului Cultural, demnitarul teleormănean i-a invitat pe înţelepţii comunei la o discuţie destinsă şi prietenoasă. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată, cele mai importante probleme al comunităţii locale au fost întoarse pe toate feţele.

Scandal în coaliție: PSD nu este de acord cu măsura lui Nicolae Ciucă privind compensarea combustibilului

Discuţiile s-au purtat în jurul proiectelor ce se derulează în comuna Suhaia, stadiul lucrărilor şi care sunt planurile de viitor. Şi, Slavă Domnului, în Suhaia, în această perioadă, sunt demarate o serie de proiecte menite a dezvolta localitatea. Printre acestea se numără, modernizarea drumului comunal care duce la terenurile agricole ale cetăţenilor din Balta Suhaia, o şcoală nouă sau un loc de agrement în care tinerii, şi nu numai, să-şi petreacă timpul liber, scrie infotr.ro


Un alt subiect a făcut referire la vechea Biserică, lăcaş de cult cu o deosebită importanţă pentru seniorii din Suhaia. Aici, lucrările de modernizare şi consolidare sunt în toi, “se lucrează de zor”, după cum ne-a declarat unul dintre cetăţeni.

Florin Cîțu (PNL), revoltat după ce PSD a propus plafonarea prețului la combustibil: „Ce companie ar mai aduce benzină în România să vândă la un preț mic?”
Nici crescătorii de animale nu au fost uitaţi. Deşi au existat discuţii pro şi contra pe marginea împărţirii lucernei, s-a găsit soluţia ideală pentru ca toată lumea să fie mulţumită. Iar veştile bune nu se opresc aici. În perioada următoare, cel puţin două proiecte, în valoare de milioane bune de lei, urmează să fie implementate la nivelul localităţii Suhaia.

 


loading...
Partenerii noștri