Deputatul Cristian Rizea solicită înfiinţarea unei comisii parlamentare de ancheta privind accidentul aviatic

Adrian Iovan şi o studentă şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

21 ian. 2014, 12:42
Deputatul Cristian Rizea solicită înfiinţarea unei comisii parlamentare de ancheta privind accidentul aviatic

„Cred ca nu este normal ca in Romania lui 2014 , niste oameni sa moara din cauza incompetentei unor angajati ai institutiilor responsabile pt situatiile de urgenta ! Avem datoria sa fim in primul rand solidari cu drama pe care o traiesc familiile victimelor acestui accident aviatic ! Alaturi de ancheta initiata de catre Guvern , sunt sigur ca si Parlamentul Romaniei prin initierea unei comisii de ancheta poate deslusi cauzele pentru care acesti Romani Adevarati ,care paradoxal incercau prin prisma meseriei lor sa salveze alte vieti, nu au putut fi gasiti decat dupa 6 ORE de la prabusirea avionului”, declară Cristian Rizea.

Premierul Victor Ponta l-a desemnat, marţi dimineaţă, pe vicepremierul Gabriel Oprea să îi prezinte o informare, până la şedinţa de miercuri a Guvernului, despre modul în care a acţionat fiecare instituţie în parte în cazul operaţiunilor de luni, după producerea accidentului aviatic din judeţul Cluj

Citeşte şi: