Deputatul Eugen Nicolăescu a fost externat de la Floreasca

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a fost externat vineri de la Spitalul Floreasca din Capitală în stare bună, va continua tratamentul administrat şi va reveni la control, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 10:13
Deputatul Eugen Nicolăescu a fost externat de la Floreasca

Medicul Bogdan Opriţa a precizat că diagnosticul stabilit în cazul lui Nicolăescu este de tulburare circulatorie cerebrală.

Din echipa pluridisciplinară care s-a ocupat de Eugen Nicolăescu a făcut parte şi academician profesor Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare.

Echipa medicală a stabilit că Eugen Nicolăescu poate fi externat, acesta urmând să revină la control în perioada următoare.

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a fost internat miercuri noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce i s-a făcut rău.

Familia fostului ministru al Sănătăţii Eugen Nicolăescu a chemat ambulanţa miercuri, în jurul orei 22.30, deputatul fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Medicii i-au făcut toate investigaţiile, stabilind ca Eugen Nicolăescu să rămână internat şi joi, întrucât analizele nu au arătat din ce cauză i s-a făcut rău şi a leşinat, spunea medicul Bogdan Opriţa.