Deputatul Mircovici cere ajutorul SRI

Deputatul  Nicolae Mircovici solicită SRI să-i supravegheze numărul de telefon pentru a opri mesajele de ameninţare pe care le primeşte în legătură cu modificarea Legii recunoştinţei eroilor-martiri. Mircovici a luat această decizie după ce, săptămâna trecută, informa conducerea Camerei că a primit un telefon de ameninţare cu moartea.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 14:43
Deputatul Mircovici cere ajutorul SRI

„Astăzi eu şi Raymond Luca, preşedintele comisiei parlamentare pentru revoluţionari, am luat hotărârea şi am întocmit o adresă înaintată către SRI în legătură cu solicitarea noastră de a introduce sub observare numerele noastre de telefon pentru a cunoaşte situaţia exactă, pentru a opri o serie de presiuni, mesaje de ameninţare adresate nouă”, a precizat deputatul minorităţilor naţionale Nicolae Mircovici.

El a spus că aceste ameninţări la adresa sa şi a lui Raymond Luca sunt în legătură cu modificarea Legii recunoştinţei.

Mircovici a arătat că el şi senatorul Luca sunt hotărâţi să întreprindă toate demersurile legale pentru ca toate informaţiile legate de anumite infracţiuni săvârşite la acordarea certificatelor de revoluţionari să ajungă la DNA.

Mircovici  i-a informat săptămâna trecută pe membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor că a fost ameninţat cu moartea. „Şi, mai mult decât atât, în completare, fiind astăzi de dimineaţă (n.re. – luni) la Aeroportul Timişoara am primit o ameninţare telefonică în care în mod explicit mi s-a spus că este bine să rămân cu capul întreg, este bine să mă gândesc la faptul că am copii, nepoţi, deci practic inclusiv o ameninţare cu moartea făcută pe acest segment şi tocmai datorită acestei situaţii”, spunea Mircovici.