Deputatul PDL Clement Negruţ se înscrie în Mişcarea Populară

Deputatul democrat-liberal de Alba, Clement Negruţ, aflat la al doilea mandat consecutiv de parlamentar, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi dă demisia din partid şi se va înscrie în Mişcarea Populară.

RomaniaTV.net
02 sept. 2013, 09:19
Deputatul PDL Clement Negruţ se înscrie în Mişcarea Populară

Parlamentarul Clement Negruţ nu se află la prima sa demisie din PDL, scrie Agerpres. În primul său mandat de deputat, respectiv în anul 2011, Negruţ a părăsit partidul pentru circa două luni, revenind ulterior asupra demisiei sale. Atunci, deputatul a reproşat PDL-ului că a ieşit din limitele programului de guvernare şi că şi-a părăsit total electoratul. Ulterior, în mai 2011, Clement Negruţ a revenit în partid, iar la alegerile parlamentare din 2012 a candidat pentru un nou mandat. El a intrat în Parlament la redistribuire, ca deputat, pentru a doua oară consecutiv, în Colegiul nr. 2 Blaj-Sebeş.

La alegerile interne din PDL, deputatul Clement Negruţ a sprijinit candidatura Elenei Udrea ca lider, deoarece Vasile Blaga reprezintă pentru el, conform propriilor sale cuvinte, ‘o mare dezamăgire’.