Deputatul PNL Pavel Popescu dezminte toate acuzaţiile: Nu l-am îmbrâncit pe Ludovic Orban!

Pavel Popescu neagă acuzaţiile care i se aduc şi spune că este o minciună faptul că l-ar fi îmbrâncit pe Ludovic Orban pe scările de la Modrogan, așa cum susține deputatul PNL Ionel Dancă.

15 sept. 2021, 20:02
Deputatul PNL Pavel Popescu dezminte toate acuzaţiile: Nu l-am îmbrâncit pe Ludovic Orban!

Deputatul PNL Pavel Popescu dezminte toate acuzaţiile. El spune că îi va da în judecată pe cei care îi afectează imaginea.

Deputatul PNL Pavel Popescu dezminte toate acuzaţiile: Nu l-am îmbrâncit pe Ludovic Orban!

„Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal pe care l-am respectat ca om și ca politician. Nu am îmbrâncit în viața mea pe cineva. Mi-aș dori din suflet ca mulți dintre colegii care astăzi fac țăndări imaginea PNL să își regăsească măcar în ultimele 10 zile de campanie internă minimul de caracter pentru a opri această nebunie a declarațiilor de acest gen.

Pentru că nu am ezitat niciodată să spun direct ceea ce cred, în toată această competiție internă din ultimele luni imaginea mea în spațiul public a fost călcată în picioare de mașinăria finanțată de găștile celor care știu că mai presus de interesele lor meschine, pentru mine, stă interesul pentru România. Îi atenționez pe toți cei care promovează în spațiul public aceste mizerii, că de astăzi, ne vedem în instanță”, a scris Popescu pe pagina sa de Facebook.

De altfel, în iulie, președintele partidului, Ludovic Orban, ar fi fost bruscat de agenți de pază la filiala PNL Sector 4. La Timișoara, pe de altă parte, susținătorii lui Florin Cîțu, contracandidatul lui Orban, spun că au fost agresați.

Ludovic Orban ar fi fost bruscat de agenții de pază care asigurau securitatea la PNL sector 4. Incidentul a avut loc la coborârea de pe scenă, după ce Ludovic Orban a susținut un scurt discurs.

Scena trebuia eliberată pentru a fi instalată urna în care urmau să fie introduse buletinele de vot. Acela a fost momentul în care agenții de pază angajați de președintele filialei Sector 4, Pavel Popescu, l-ar fi îmbrâncit pe Ludovic Orban.

„Președintele național al partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de niște gorile cu ceafa lată plătite să “facă ordine” și care i-au zis să facă pași”, a scris pe Facebook Adrian Moraru, consilier general la Primăria Capitalei.Alegerile organizației Sector 4 s-au desfășurat în curtea sediului central al partidului, din Modrogan. Deputatul Pavel Popescu a câștigat un nou mandat la conducerea filialei. El anunțat în urmă cu câteva săptămâni că îl va susține pe Florin Cîțu pentru președinția partidului.

Citeşte şi: Ludovic Orban mută criza la Cotroceni: „Preşedintele Iohannis poate rezolva criza… un tête-à-tête de 15 minute”