Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre clipul fals cu OZN-ul de la Târgovişte: „Mi se par verosimile imaginile”

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost unul dintre cei care au distribuit clipul în care apare un OZN și un extraterestru, undeva lângă o pădure de pe lângă Târgoviște, devenit viral, miercuri, pe Facebook. Politicianul şi-a justificat gestul prin faptul că imaginile i se par verosimile.

RomaniaTV.net
04 ian. 2018, 20:30
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre clipul fals cu OZN-ul de la Târgovişte: „Mi se par verosimile imaginile”

Filmulețul a fost lansat pe două conturi de Facebook fără identitate clară, unul afirmând că extratereștrii au aterizat la Târgoviște, iar altul care susținea că descinderea s-a petrecut la Bacău. Ridicolul acestor afirmații era completat de imagini: un extraterestru clasic, cu membrele lungi și ochii mari, filmat cu telefonul în timp ce înaintează agale către navă.

Deși trucajul era evident, iar sursa era incertă, foarte mulți români au distribuit filmulețul, convinși că ceva-ceva s-a petrecut la Târgoviște. Între ei și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care l-a distribuit de trei ori într-o jumătate de zi.

Contactat de recorder.ro în legătură cu distribuirea clipului, Cătălin Rădulescu s-a arătat chiar entuziasmat de posibilitatea ca extratereștrii să ne viziteze:

Mi se par verosimile imaginile, dar trebuie verificate cu specialiștii. Vă dați seama că dacă e adevărat ar fi bombă? Numai asta am vedea în următoarele săptămâni la televizor…Voi credeți că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva. Sunt convins că sunt oameni care au întâlnit astfel de cazuri, specialiști, dar nu știm noi, oamenii de rând. Trebuie sunat la Târgoviște, la autorități, la poliție, nu știu. Eu n-am informații suplimentare”, a declarat Cătălin Rădulescu. 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este unul dintre cei mai vocali parlamentari, implicat în modificarea legilor justiției și a codurilor penale.