Deputatul PSD Cristian Rizea susţine că a fost agresat de un membru PDL

Deputatul PSD Cristian Rizea susţine că a fost agresat de deputatul PDL Daniel Ioniţă, la o conferinţă din Madrid.

RomaniaTV.net
10 mart. 2012, 18:53
Deputatul PSD Cristian Rizea susţine că a fost agresat de un membru PDL

Cristian Rizea spune că a primit ameninţări cu moartea din partea lui Daniel Ioniţă, într-un hotel din Madrid, în care avea loc o conferinţă între autorităţile din România şi reprezentanţii comunităţii române locale.

„Asta e modalitatea prin care domnii de la PDL înţeleg să facă politică. Este prima oară când îl văd pe domnul Ioniţă. Mi-a adresat jigniri că aş fi vorbit despre el şi vărul său, William Brânză, la o televiziune, în urmă cu un an, despre afacerile necurate”, a declarat Cristian Rizea la România TV. „O să lăsăm legea să hotărască cine minte şi cine are dreptate”, a mai spus deputatul PSD.

Daniel Ioniţă a replicat la România TV: „Am avut într-adevăr un schimb de replici, în cadrul congresului de acolo, a existat şi o cameră de filmat, nu a existat nicio vorbă referitoare la ce spune dânsul”. „Este minciună, nu există aşa ceva, nu a fost înregistrat pe nicio cameră”, mai spune membrul PDL.

„Mă simt atât de ofensat, încât pot să merg şi eu la poliţie să depun o plângere faţă de el. Mi-a strigat că am faţă de infractor, la congres”, a mai spus Ioniţă.