Dosar penal pentru un deputat PSD. Ar fi lovit cu maşina un bărbat pe trecerea de pietoni şi apoi a plecat

Un bărbat de 50 de ani a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu, însă şoferul nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. Surse din rândul anchetatorilor susţin că autoturimsul era condus de deputatul PSD Elvira Șarapatin care a revenit ulterior la locul accidentului.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 13:21
Dosar penal pentru un deputat PSD. Ar fi lovit cu maşina un bărbat pe trecerea de pietoni şi apoi a plecat

Accidentul a avut loc, vineri, pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu. Poliţiştii au fost alertaţi prin 112 de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din oraşul Novaci, care a spus că a fost lovit de o maşină, iar şoferul care l-a accidentat nu a oprit la faţa locului.

„Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei. La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier”, au precizat  reprezentanții Poliției Gorj, conform Mediafax.

Atât pietonul, cât şi şoferiţa au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că femeia care conducea maşina este deputatul PSD Elvira Șarapatin.

Potrivit sursei citate, parlamentarul social-democrat a fost contactat pentru a comenta incidentul, însă nu a răspuns.

Bărbatul rănit în accident a fost transportatl la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele deputatului, pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 12 IUNIE. 222 de noi cazuri de COVID şi 11 DECESE în 24 de ore