Deputatul PSD Marius Manolache: „Voi cere demisia lui Valeriu Zgonea”

Deputatul PSD Marius Manolache a declarat că va cere demisia lui Valeriu Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Această afirmaţie vine în contextul declaraţiilor pe care Zgonea le-a făcut în interviul acordat Associated Press, atunci când a afirmat că PSD este în criză, cu un "lider inculpat şi un adjunct condamnat".

24 iul. 2015, 11:41
Deputatul PSD Marius Manolache: „Voi cere demisia lui Valeriu Zgonea”

Deputatul Marius Manolache,  finul premierului Victor Ponta, a postat doua comentarii la postarea din 16 iulie de pe pagina presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la acest interviu, in care ii reproseaza lui Zgonea ca isi ataca liderii si spune ca „spera” sa renunte la functia de presedinte al Camerei in septembrie.

Esti PSD ist adevarat domnule Zgonea, dar sa vedem ce zic si colegii nostri in legatura cu declaratiile dvs pentru presa straina. Daca vrei sa candidati pentru functia de Presedinte PSD va trebui sa ne convingeti ca meritati„, a scris Manolache în primul comentariu, postat pe 18 iulie, la ora 00.04.

Avem colegi in PSD a caror integriatate morala este mult mai pregnanta comparativ cu a dvs, si cel putin acestia nu si ataca liderii, care asa cum sunt ei „condamnati sau inculpati” v au nominalizat si v au sprijinit pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor la care sper sa renuntati la inceputul sesiunii parlamentare„, a scris acesta în al doilea comentariu, postat la ora 00.14, tot pe data de 18 iulie.

Citeşte şi Valeriu Zgonea: Dragnea, cea mai bună soluţie pentru PSD. Se ocupă de partid de 10 ani

Marius Manolache a confirmat, pentru HotNews.ro, ca postarile sunt ale lui si ca, avand in vedere „situatia dificila” de la acea vreme a partidului, isi mentine pozitia si va cere demisia lui Zgonea in cadrul primei sedinta a grupului deputatilor social-democrati.

Manolache a subliniat ca este parerea sa personala si nu s-a consultat cu altcineva in aceasta privinta.

Citeşte şi Cum i-a lăudat Dragnea pe Zgonea şi pe Oprişan după ce a fost ales preşedinte PSD VIDEO

Miercuri, 22 iulie, a avut loc Comitetul Executiv National al PSD, iar Liviu Dragnea fost ales presedinte interimar si l-a prezentat pe Zgonea ca parte a echipei de conducere a partidului, prin functia sa de presedinte a Camerei Deputatilor. Cu aceasta ocazie, Zgonea a declarat ca acum partidul a iesit din criza.

In acest moment, PSD a iesit din criza, a fost o situatie exceptionala si am luat o decizie speciala. Decizia speciala, un om care si-a dedicat ultimii zece ani activitatii PSD, respectat, omul din dreapta prim-ministrului Victor Ponta; care este condamnat, dar nu intr-un dosar care a fost stabilit de catre activul nostru de partid ca daca este dosar de coruptie, te retragi. Este optiunea mea personala si cred ca in acest moment Liviu Dragnea este cea mai buna solutie pentru PSD„, a afirmat Zgonea.

Citeşte şi Alina Gorghiu: Venirea lui Dragnea la şefia PSD este o întoarcere în timp