Deputatul PSD Radu Cristescu sare la gâtul lui Andrei Muraru: „Curaj, liberalule fenechist! Altfel, frații Muraru vor semăna, în curând, cu frații Tate”

Deputatul social-democrat Radu Cristescu șterge pe jos cu liberalul Andrei Muraru și îi sugerează să-și îndemne colegii de partid, inclusiv pe premierul Ciucă și ministrul Popescu, să le ceară scuze familiilor minerilor morți la Complexul Energetic Oltenia.

25 ian. 2023, 13:41
Deputatul PSD Radu Cristescu sare la gâtul lui Andrei Muraru: „Curaj, liberalule fenechist! Altfel, frații Muraru vor semăna, în curând, cu frații Tate”

Radu Cristescu îi atenționează pe frații Muraru că ar putea sfârși precum frații Tate.

„Fenechistul Muraru dă lecții de morală publică. Tulburat probabil de procentele PSD din ultimele sondaje, care sunt cu mult peste cele căpătate de PNL, deputatul Muraru, fratele geamăn al ambasadorului iohanist din SUA, își înfoaie din nou figura semi-lombrosiană și îl somează pe președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să retragă, cu scuze, un citat dintr-un discurs public, ținut recent de liderul social-democrat.

Citește și Mircea Geoană, posibil candidat din partea PSD, la prezidențialele din 2024. Vasile Dîncu: „Are multe calități”

Cu toată înțelegerea pentru tulburarea geamănului Muraru vizavi de procentele PSD, vreau să-i spun speriatului și agitatului liberal doar atât :

Înainte de a cere de la alții scuze și retractări, duetul gemenilor Muraru ar trebui să retracteze integral și să-și ceară scuze pentru articolul penibil și dezgustător scris de fratele Muraru, în chip de odă pentru inculpatul și condamnatul pentru corupție Tudor Chiuariu, ministru liberal al justiției din partea grupului infracțional organizat „Relu Fenechiu”.

Grup infracțional al cărui șef a fost nașul politic al gemenilor Muraru.

Așa că îi urez geamănului liberal trimis de Iohanis la Washington să dea procurorilor, pentru șmenul cu reședința ambasadorială, răspunsuri mai bune decât a dat nașul Relu Fenechiu pentru șmenurile lui penale.

Oare n-ar fi mai normal ca agitatul liberal Muraru să-i spună public primarului bucureștean susținut de PNL, Nicușor Dan, să-și ceară scuze de la familia femeii omorâte de câinii maidanezi păstoriți de administrația liberală?

Citește și Dan Puric, propus de George Simion pentru alegerile prezidențiale din 2024: „Un președinte de succes”. Candidatul AUR vs. cel al PSD „vor juca finala electorală”, susține deputatul

N-ar fi mai normal ca liberalul Muraru să îi îndemne public pe colegii lui de partid, premierul Ciucă și ministrul Popescu, să-și ceară scuze de la familiile minerilor morți recent?

Curaj, liberalule fenechist! Altfel, frații Muraru o să semene, în curând, cu frații Tate”, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.