Deputatul USR Emanuel Ungureanu: Din ciuma roșie am dat în holera galbenă

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, miercuri, la Antena 3, că nu va vota un nou Guvern PNL din care face parte „catastrofa Nelu Tătaru”.

02 dec. 2020, 22:08
Deputatul USR Emanuel Ungureanu: Din ciuma roșie am dat în holera galbenă

Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „Vedem la nivelul faptelor ca acest Guvern este pur si simplu criminal. Din luna martie, ca vicepresedinte al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, alaturi de toti colegii mei din comisie, am insistat sa se faca testare extinsa. Ce-a facut dl Tataru? Si-a plimbat freza prin spitale facandu-și reclama, fara sa faca ce trebuie sa faca un ministru. Noi nu vom avea un  Craciun fericit daca duminica va fi duminica orbului si mai voteaza cineva holera galbena, ca dupa ciuma rosie am dat in holera. In mod categoric cu o catastrofa ca dl Tataru la Sanate nu votez un Guvern Orban nici intr-o suta de ani”/

Florina Presadă: Să spui tu, Nicuşor Dan, că PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare, este o aberaţie. Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală

Deputatul USR Emanuel Ungureanu nu a fosst sinurul care a criticat dur PNL. Senatoarea USR Florina Presadă a catalogat ca fiind „o aberaţie” declaraţia lui Nicuşor Dan că PNL şi Ludovic Orban sunt cele mai bine opţiuni pentru guvernare. „Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală”, a fost mesajul pe care l-a transmis Presadă primarului general.

Nicuşor Dan votează PNL la parlamentare, nu USR. „Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider că PNL e varianta cea mai bună pentru România azi”

„Eu ştiu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicuşor Dan, că PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare, este o aberaţie. Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiţi România cu ochii deschişi!”, a scris Florina Presadă miercuri pe Facebook.

Primarul general Nicuşor Dan consideră că este „obligatoriu” ca PSD să fie în opoziţie după alegerile de duminică şi a anunţat că opţiunea sa la vot este PNL. „PNL e partidul care poate bate PSD la alegerile parlamentare, aşa cum a făcut-o la locale”, a mai spus edilul.

„Chiar dacă sunt fondatorul USR-ului, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale. Însă noi decidem acum viitorul României pentru următorii patru ani. Este o chestiune extrem de serioasă şi de aceea consider că este un act de responsabilitate să vin în faţa dumneavoastră să îmi exprim şi opţiunea şi mai ales argumentele care stau la baza ei”, a explicat Dan, miercuri într-o declaraţie de presă.

 


loading...
Partenerii noștri