Deputatul USR Emanuel Ungureanu vine cu o reacţie furibundă: De ce nu-l ia DNA pe Cîțu? Iohannis e complice

Deputatul USR Emanuel Ungureanu se întreabă de ce DNA nu-l ia pe premierul Florin Cîțu în scandalul documentului în care lideri PNL sunt instruiți să facă campanie pentru premier.

21 iul. 2021, 16:35
Deputatul USR Emanuel Ungureanu vine cu o reacţie furibundă: De ce nu-l ia DNA pe Cîțu? Iohannis e complice

Deputatul USR Emanuel Ungureanu vine cu o reacţie furibundă. „Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman”, a adăugat el, întrebându-se dacă nu e mai grav „faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu vine cu o reacţie furibundă

„De ce nu vine DNA să-l ia…pe Câțu? Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.

Se vede că nu. Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”. Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.

Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere.

Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.

Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…”, a spus Emanuel Ungureanu.

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat miercuri dacă a verificat dacă este documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale.

Prim-ministrul a mai spus că nu poate comenta documente editabile care apar în presă, chestionat despre semnătura electronică a Miorei Costin, consilier de stat, care apare pe documentul respectiv, iar în Guvern nu există semnături electronice pe documente.

Citeşte şi: Florin Cîţu, atac furibund la adresa PSD: Vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut. Mă voi asigura că stabilitatea financiară a României nu are de suferit