Derapaj verbal al lui Dan Petrescu la adresa lui Gică Hagi. Ce i-a transmis fostului său coleg de la naţională şi reacţia elegantă a „Regelui” VIDEO

Dan Petrescu a avut un comportament scandalos după meciul CFR Cluj - Farul, scor 1-2, de furia sa nescăpând nici măcar Gică Hagi, fostul său coleg de la Steaua şi de la echipa naţională.

29 mai 2023, 13:37
Derapaj verbal al lui Dan Petrescu la adresa lui  Gică Hagi. Ce i-a transmis fostului său coleg de la naţională şi reacţia elegantă a „Regelui” VIDEO
Derapaj verbal al lui Dan Petrescu la adresa lui Gică Hagi. Ce i-a transmis fostului său coleg de la naţională şi reacţia elegantă a "Regelui"

Derapaj verbal al lui Dan Petrescu la adresa lui Gică Hagi. Din înregistrările video reiese cum Dan Petrescu vociferează la adresa lui Gică Hagi, căruia îi strigă, la final, „Să nu mai vorbeşti în viaţa mea cu mine!” „Regele” a plecat zâmbind de la locul incidentului, semn că a fost mai mult amuzat decât supărat pe comportamentul şocant al lui Dan Petrescu.

Citeşte şi: Se cere excluderea lui Dan Petrescu din fotbal! Gest golănesc după meciul CFR – Farul: „Poţi să înjuri de mamă, de tată, dar de copii, nu!”

După meci, Dan Petrescu s-a dus glonț la jucătorii de la Farul, pentru a-i acuza că și-au apărat corect șansele, chiar dacă ei nu mai aveau nicio miză! Apoi a avut un scurt dialog cu Gică Hagi, căruia, la fel ca în cazul jucătorilor, i-a strigat nemulțumirea vizavi de modul în care dobrogenii au jucat în Gruia. Apoi a avut o contră violentă şi cu Zoltan Iașko, directorul sportiv de la Farul.

Gică Hagi a vorbit despre cele întâmplate după fluierul de final: „Fotbalul, întotdeauna, când câștigi, aduce bucurie și respect. CFR a câștigat 5 ani și a fost fericită 5 ani. Anul ăsta suntem noi cei mai buni și cei fericiți. E clar că Dan, la mentalitatea pe care o are, e supărat. Dar sunt supărările lui, îl înțeleg. Acesta e sportul, întotdeauna unul e fericit și altul dezamăgit. Noi am făcut un an fantastic și suntem fericiți. Ăsta e sportul, așa îți câștigi respectul, am venit să jucăm”.