Se cere excluderea lui Dan Petrescu din fotbal! Gest golănesc după meciul CFR – Farul: „Poţi să înjuri de mamă, de tată, dar de copii, nu!”

Dan Petrescu (55 de ani) a făcut o criză de nervi la finalul meciului dintre CFR Cluj - Farul 1-2, din ultima etapă a campionatului, deşi echipa sa a obţinut dreptul de a disputa barajul pentru Conference League cu FCU Craiova.

29 mai 2023, 11:16
Se cere excluderea lui Dan Petrescu din fotbal! Gest golănesc după meciul CFR – Farul: „Poţi să înjuri de mamă, de tată, dar de copii, nu!”
Se cere excluderea lui Dan Petrescu din fotbal! Gest golănesc după meciul CFR - Farul: "Poţi să înjuri de mamă, de tată, dar de copii, nu!"

Se cere excluderea lui Dan Petrescu din fotbal! Antrenorul lui CFR Cluj a intrat pe teren și s-a luat mai întâi de jucătorii celor de la Farul. Ulterior, s-a întâlnit cu Gică Hagi, pe care inițial l-a felicitat pentru victorie, apoi și-a schimbat complet comportamentul și a început să-l certe pe „Rege”, care a zâmbit ironic. Gică Hagi a părăsit terenul dezamăgit, cu capul în pământ, parcă nevenindu-i să creadă la ce a asistat!

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universiteta Craiova, echipă cu care CFR Cluj s-a luptat pentru locul 3, a dezvăluit că un incident asemănător a avut loc și în timpul sezonului trecut, când „Bursucul” i-ar fi făcut albie de porci pe fotbaliştii olteni.

Citeşte şi: Un jurnalist celebru din România o face praf pe Simona Halep. „Roxadustatul nu se găsește în papanaşi. E posibil să se mai fi dopat” VIDEO

„Și noi, anul trecut, același antrenor și-a băgat… în copiii noștri. Le-a spus: „Ce vă trebuia vouă, mă, un punct aici”. Noi am vrut să jucăm anul trecut când au ieșit ei campioni. Noi, din păcate, am pierdut, acum. Farul nu a pierdut. Cred că o astfel de abordare, un astfel de comportament nu au ce căuta în fotbal! Pe asta cu copiii nu am înțeles-o niciodată! Poți să înjuri de mamă, de tată… Dar de copii nu poți să înjuri! El a făcut-o anul trecut împortiva noastră! Se poate citi și pe buzele lui când cade în genunchi și primul lucru pe care îl face e să înjure adversarul. Problema este alta …în copii este o înjurătură care nu este uzuală în limbajul de zi cu zi! Suntem recunoscuți că avem un folclor bogat în ceea ce înseamnă înjurăturile. Dar asta nu am auzit-o”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Citeşte şi: Ion Ţiriac, gest fără precedent pentru Sorana Cîrstea. Cum au fost surprinşi miliardarul şi viitoarea sa noră la Roland Garros GALERIE FOTO

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a declarat faptul că echipa din Gruia nu este de acord cu scandalul făcut de Dan Petrescu. „Regret evenimentele care au avut loc la finalul meciului. Nu ne caracterizează și nu le încurajăm. Pe fond de nervi, stres, ratările care au fost pe parcursul jocului au dus la o oarecare exasperare. Și de aici au fost și acele evenimente, reproșuri, atitudine”, a spus Cristi Balaj.