Descântecul care te va scăpa de orice deochi! Cea mai puternică vrajă care există pe pământ

Descântecul care te scapă de deochi! Dacă crezi că ai fost deochiat sau o persoană dragă ție trece prin această situație, acest ritual te va ajuta.

14 ian. 2024, 09:29
Descântecul care te va scăpa de orice deochi! Cea mai puternică vrajă care există pe pământ

Descântecul care te scapă de deochi! Cei care cred cu tărie în existența superstițiilor cred și în existența deochiului, susținând că atunci când cineva se simte rău sau are dureri de cap, este posibil să fie afectat de acest fenomen. Conform tradițiilor, deochiul survine atunci când o persoană se miră sau invidiază pe altcineva. Pentru a contracara acest efect, cei mai în vârstă recurg la rostirea unui descânte care are efecte miraculoase. Această practică este mai des întâlnită în zonele rurale, împreună cu un concept strâns legat, numit „doechiul”.

Citește și: Butonul SECRET de la maşina de spălat pe care gospodinele cu experienţă îl apasă în fiecare weekend. Are efecte magice pentru rufe

Conform celor care au dus la perpetuarea tradiției, descântecul trebuie să fie rostit de o persoană dotată cu har, și doar prin transmiterea orală de la o generație la alta poate fi învățat acest „leac”. Potrivit superstițiilor, nu este considerat benefic să înveți un descântec după ce l-ai scris pe hârtie; în schimb, acesta trebuie „furat” în timpul rostirii de către o persoană care aude.

Descântecul nu este utilizat doar pentru a anula efectele deochiului, ci și pentru a îndepărta spiritele malefice sau a preveni necazurile. Există o credință care susține că auzul cucuvelei cântând lângă casa cuiva aduce un mare necaz sau chiar moartea. Pentru a contracara această presupusă amenințare, cei în vârstă recită descântece specifice, menite să alunge toate spiritele rele.

Până când dobândiți descântecul de la un bătrân cu har, vă prezentăm cele mai cunoscute formule pentru a vă proteja de deochi:

„Fugi deochi dintre ochi, Dintre gene și sprâncene, Din față, din corp și mână, Din picioare, mațe și oase, Duceți-vă peste nouă mări și nouă țări, Că acolo vă asteaptă Noua fete de împărat Cu mese întinse Și cu fripturi aprinse, și când s-o deochea mâța și câinele Atunci să se mai deoache (numele), Atunci și nici atunci”.

„Sting toate strigările, Toate pociturile Cum se sting tăciunii Să se stingă deochiul Toate căscaturile, Toate uităturile Sting ochii cei răi din cale Și gurile cele rele Să n-aibă la ce se uita Să n-aibă la ce striga Și să treacă de grija lui (se spune numele persoanei deochiate)”

Citește și: Calendar ortodox 14 ianuarie 2024. Sfânta Cuvioasă Nina, ocrotitoarea femeilor necăjite. Rugăciunea care îţi luminează mintea şi îţi arată calea pe care s-o apuci