Descinderi ale mascaţilor în Braşov! Poliţiştii l-au prins pe hoţul care a atacat banca CEC

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov l-au identificat astăzi pe bărbatul bănuit de tâlhărie calificată, săvârșită la marți, când ar fi pătruns în CEC-ul din Răcădău, având fața acoperită și în mână un obiect ce părea a fi pisol. Acesta nu și-a dus planul până la capăt, iar din informațiile oferite de polițiști, nu a exercitat acte de violență și nici nu și-a însușit vreo sumă de bani, ci a părăsit în fugă locația, la scurt timp după ce a intrat.

RomaniaTV.net
26 apr. 2019, 12:11
Descinderi ale mascaţilor în Braşov! Poliţiştii l-au prins pe hoţul care a atacat banca CEC

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în cooperare cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale – IGPR, Biroului de Investigații Criminale Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis pe numele unui tânăr, în vârstă de 27 ani, din municipiul Brașov, în urma căruia au fost obținute probe cu privire la săvârșirea infracțiunii respective. Hoțul era de fapt vecin cu banca, locuind în Complexul Tâmpa Gardens, în apartamentul său fiind găsit și pistolul.

„Cel în cauză a fost reținut,  pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a precizat subcomisarul de poliție alina Ivan.

CEC-ul din Răcădău a mai fost jefuit și anul trecut, pe 29 decembrie, când hoții au detonat bancomatul, prejudiciul fiind de 160.000 de lei. Până în prezent, polițiștii nu i-au identificat pe autorii jafului de atunci.