DESCINDERI cu mascaţii în Focşani pentru jaful de la salonul de masaj erotic VIDEO

Mascaţii au intrat într-un salon erotic din Focşani. Două persoane au fost reţinute pentru că i-au furat pe clienţi.

11 iun. 2016, 08:30
DESCINDERI cu mascaţii în Focşani pentru jaful de la salonul de masaj erotic VIDEO

Poliţiştii vrânceni au făcut percheziţii, vineri dimineaţă, la o locuinţă de pe strada Mărăşti din Focşani. Mascaţii au descins în jurul orei 8.00 în curtea lui Ionut D., unde au stat mai bine de o oră. Acţiunea a fost una a Serviciului de Combatere a Crimei Orgtanizate (SCCO) Vrancea, fiind vizate şi alte două imobile, printre care unul din Odobeşti, potrivit monitorulvn.ro.

Astfel, au fost reţinuţi Ionut D. şi Pamela C., de 21 de ani, din Focşani, pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi trafic de persoane.

„Ionuţ D. şi Pamela C. au înfiinţat o societate comercială paravan, care în acte avea ca şi obiect de activitate transportul de mărfuri, dar în spatele acesteia se ascundea de fapt un salon de masaj erotic. Fetele care lucrau la acest salon erau obligate să muncească pentru cei doi. Mai mult decât atât, clienţii care nu erau atenţi erau deposedaţi de cardurile bancare. Cardurile erau predate Pamelei C., iar aceasta împreună cu Ionuţ D. scoteau bani de pe ele şi achiziţionau diferite bunuri. La percheziţii au fost găsite bijuterii, ceasuri, îmbrăcăminte scumpă”, a declarat comisarul-şef Costel Manea, şeful SCCO Vrancea.

Clienţii salonului de masaj erotic care aveau ghinionul să le fie sustrase cardurile erau deposedaţi de diferite sume de bani, cea mai mare fiind de 6.000 de lei. Cel care a rămas fără importanta sumă a şi făcut reclamaţie, iar după el au mai urmat şi alte sesizări.

„Banii erau sustraşi de pe carduri deoarece mulţi dintre posesorii lor erau oameni trecuţi de prima tinereţe şi aveau codul trecut pe spatele cardului. Cea mai mare sumă sustrasă este de 6.000 de lei”, a adăugat comisarul şef Costel Manea.

Citeşte şi PERCHEZIŢII într-un dosar de ŞANTAJ cu imagini compromiţătoare, în Ilfov şi Teleorman