Descinderi la Clanul Sportivilor: Poliţiştii au găsit arme de război şi cocaină VIDEO

Duminică dimineaţă procurorii DIICOT au efectuat 14 percheziţii la mai multe locuinţe din Bucureşti, Ilfov şi Teleorman, la membri ai clanului Spoitoru. Oamenii legii au descoperit arme şi muniţie de război în casele interlopilor, precum şi droguri.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 08:28
Descinderi la Clanul Sportivilor: Poliţiştii au găsit arme de război şi cocaină VIDEO

În urma descinderilor au fost emise mandate de aducere pentru zece persoane. În casele interlopilor au fost descoperite o mitralieră Beretta, două pistoale şi o grenadă defensivă. Potrivit surselor judiciare, persoanele anchetate fac parte din Clanul Sportivilor. În locuinţele percheziţionate în Teleorman au fost descoperite 500 de grame de cocaină. De altfel, interlopii sunt suspectaţi de trafic de droguri şi alte infracţiuni de violenţă.

„La locuinţele  învinuiţilor procurorii DIICOT au descoperit importante cantităţi de droguri de mare risc, cocaină, precum şi mai multe arme de foc  în stare de funcţionare, împreună cu muniţia aferentă – pistoale Glock, Beretta, Colt 45”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

La sediul DIICOT sunt audiate 10 persoane, urmând a fi dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti şi lucrătorilor din cadrul Jandarmeriei Române.