Descinderi la finii lui Adi Minune

Finii lui Adrian Minune au fost ridicaţi de mascaţi joi dimineaţă. Membrii Clanului Carani din Capitală sunt cercetaţi pentru fapte de şantaj şi violenţă. Vorbim despre unii dintre cei mai periculoşi interlopi din Bucureşti.

19 feb. 2015, 06:34
Descinderi la finii lui Adi Minune

Finii lui Adi Minune acţionează, de obicei, în sectoarele 2 şi 3, unde fac legea. Împotriva lor s-au deschis zeci de dosare pentru violuri, sechestrări de persoane, furturi, violenţe, trafic de droguri. La aceste acuzaţii s-a adăugat şi şantajul. Angajaţii mai multor cazinouri au depus plângeri al poliţie pentru că finii lui Adi Minune le cereau bani şi îi ameninţau.

Interlopii din clanul Caran au plătit maneliști, precum Adrian Minune, care le este și naș, să cânte la petrecerile de pomină pe care le dau.

Fane Caran, unul dintre interlopii cununaţi de Adi Minune, este cunoscut pentru firea violentă. În 2012, el a fost reţinut pentru că l-a bătut pe angajatul unei benzinării până când l-a lăsat inconştient. El a mai fost implicat în scandaluri cu focuri de arma, sechestrări de persoane şi violuri.

Printre victimele Caranilor s-a numărat şi fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov. Acesta era dependent de jocurile de noroc şi căra banii cu sacoşa când mergea la cazinourile controlate de finii lui Adi Minune. Interlopii îşi băteau joc de el, îi spuneau „Tataie” şi îl împrumutau cu dobânzi exorbitante.