Descinderi la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Unul dintre cei mai celebri cardiologi a fost săltat de mascaţi

Descinderi cu mascații la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Marian Gaspar, unul dintre cei mai cunoscuți cardiologi din vestul țării, a fost prins în flagrant când lua șpagă de la un pacient

26 sept. 2022, 11:18
Descinderi la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Unul dintre cei mai celebri cardiologi a fost săltat de mascaţi

Descinderi la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Şeful secției de Chirurgie Cardiovasculară a fost reţinut, luni, de procurorii de la Direcţia Generală Anticorupţie.

Descinderi la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Medic acuzat că ar fi luat mită

Citeşte şi Percheziții DNA la Poșta Română. Acuzații grave: „Instituția e căpușată de 30 de ani!”

Marian Gaspar, unul dintre cei mai cunoscuți cardiologi din vestul țării, este acuzat că ar fi luat mită 1000 de euro de la un pacient.

Procurorii DGA efectuează, luni, percheziții în biroul medicului de la Spitalul din Timișoara.

Marian Gaspar are 63 de ani si este unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi cardiologi din Timisoara. Activeaza de ani buni in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara unde, din 2003, conduce Sectia de Chirurgie Cardiovasculara, potrivit opiniatimisoarei.ro. 

Reamintim, in luna mai, un alt medic faimos din Timisoara acuzat că a luat spaga de la pacienţi a fost retinut de politisti si procurori. Este vorba despre Octavian Mazilu, fost manager al Spitalului Municipal.

În urma unor plângeri, medicul Mazilu a fost monitorizat două luni, timp în care ar fi primit mită de la pacienţi de 20 de ori. Acesta ar fi încasat sume cuprinse între 100 şi 2.000 de lei în propriul cabinet din cadrul unităţii medicale în care activa ca şef Secţie Chirurgie Generală Oncologică.

In urma audierilor, procurorii au decis retinerea doctorului acuzat de luare de mita. În prezent, acesta se afla in arest la domiciliu, ancheta in cazul sau fiind in desfasurare.

Citeşte şi Percheziţii la Primăria Sectorului 5 într-un dosar de delapidare și evaziune fiscală. Este vizat fostul primar Daniel Florea