Descinderi la mai mulţi interlopi suspectaţi că răpeau şi îngropau de vii oameni

Mai mulţi interlopi extrem de violenţi sunt căutaţi de procurorii DIICOT în acest moment în Mehedinţi şi Dolj. Ancheta a scos la iveală că suspecţii au răpit şi îngropat de vii mai mulţi oameni. Membrii reţelei sunt acuzaţi şi de trafic de droguri şi fraude prin utilizarea cardurilor.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 08:34
Descinderi la mai mulţi interlopi suspectaţi că răpeau şi îngropau de vii oameni

Descinderi în Drobeta Turnu Severin. DIICOT caută mai mulţi interlopi extrem de violenţi, despre care se crede că ar fi răpit şi torturat oameni pentru obţinerea de bunuri. Relele tratamente continuau până când victimele cedau şi le dădeau infractorilor toate bunurile lor.

Percheziţiile au loc simultan la zece locuinţe din Drobeta Turnu Severin, surse judiciare afirmând că suspecţii ar fi implicaţi în dosarul de cămătarie, şantaj şi infracţiuni cu violenţă instrumentat de DIICOT începând cu martie 2011, în acest caz fiind arestat antrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru, Emilian Ştefan, zis „Emil de la Viena”.

De la locuinţele suspecţilor au fost ridicate un calculator şi un seif, informează MEDIAFAX.

În urmă cu o săptămână, ofiţeri ai SCCO Mehedinţi au descins la o casă de schimb valutar din Drobeta Turnu Severin şi la locuinţa unui martor în dosarul lui Emilian Ştefan, arestat pentru cămătărie, şantaj şi infracţiuni cu violenţă.  Avocatul patronului casei de schimb valutar, Sorin Crudiu, a declarat că percheziţiile şi controalele „s-au ţinut lanţ” în cazul omului de afaceri în ultima lună.