Descinderi la Primăria Timişoara. Se fac cercetări pentru abuz în serviciu. Primarul Dominic Fritz este vizat

Poliţiştii au descins, miercuri dimineaţă, la Primăria Timişoara. Primarul Dominic Fritz şi viceprimarul Ruben Laţcău sunt cercetaţi într-un dosar privind abuzul în serviciu.

18 mai 2022, 20:37
Descinderi la Primăria Timişoara. Se fac cercetări pentru abuz în serviciu. Primarul Dominic Fritz este vizat
Descinderi la Primăria Timişoara

Descinderi la Primăria Timişoara. Miercuri dimineaţă poliţiştii au făcut percheziţii în biroul lui Dominic Fritz.

Descinderi la Primăria Bucureşti. Dominic Fritz este vizat

Potrivit primelor informaţii, ancheta oamenilor legii este legată de modul în care a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției de execuție vacante de consilier la Serviciul spații verzi și locuri de joacă, câștigat de o membră USR.

Citeşte şi PSD: Nicuşor Dan şi Dominic Fritz, primarii USR, au eşuat în gestionarea sistemului de termoficare. Cum e Capitala, aşa este şi Timişoara

Rebeccăi Bedelean i-a fost validat dosarul chiar dacă nu îndeplinea condițiile minime și apoi a câștigat concursul. De asemenea, investigația este legată și de concursul organizat de administrația Fritz la Piețe SA tot pentru a câștiga un membru USR, potrivit presalert.ro. 

Reamintim că recent, primarul Timişoarei a fost în centrul unui scandal, după ce i-a interzis lui Jadior să susţină un spectacol de manele la Filarmonica Banatul din Timișoara.

„Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil”, a transmis Dominic Fritz.

Citeşte şi Dominic Fritz îi dă replica lui Jador, după ce cântărețul l-a acuzat că i-a anulat concertul de la Filarmonica din Timişoara: „Şi eu îmi doresc să joc fotbal pe Arena Naţională, dar acum n-o să încep să vând bilete”