Dominic Fritz îi dă replica lui Jador, după ce cântărețul l-a acuzat că i-a anulat concertul de la Filarmonica din Timişoara: „Şi eu îmi doresc să joc fotbal pe Arena Naţională, dar acum n-o să încep să vând bilete”

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, îi dă replica lui Jador după ce artistul l-a acuzat că a decis anularea concertului pe care ar fi trebuit să-l susțină pe 17 mai la Filarmonica Banatul din Timișoara.

17 apr. 2022, 16:19
Dominic Fritz îi dă replica lui Jador, după ce cântărețul l-a acuzat că i-a anulat concertul de la Filarmonica din Timişoara: „Şi eu îmi doresc să joc fotbal pe Arena Naţională, dar acum n-o să încep să vând bilete”

Dominic Fritz a răspuns acuzaţiei lui Jador potrivit căreia concertul lui, care ar fi trebuit să aibă loc la Filarmonica din Timişoara, ar fi fost anulat de edil. Manelistul a declarat în spaţiul public că se simte discriminat.

Dominic Fritz îi dă replica lui Jador

Fritz spune, însă, că deciziile de acest fel sunt luate de directorul instituţiei şi îi reproşează artistului că a început să vândă bilete la un spectacol care ar fi trebuit să se desfăşoare într-un spaţiu pentru care nu se bătuse palma.

Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a transmis Dominic Fritz, potrivit Antena 3.

Citeste si Ce dietă urmează Jador. Artistul a împărtăşit-o fanilor: „M-am îngrăşat foarte tare şi ţin o cură”

Managerul artistului a anunţat că a existat o înţelegere verbală între el şi conducerea Filarmonicii, însă directorul Filarmonicii neagă existenţa acesteia. Mai mult, susţine că cererea organizatorilor nu a fost aprobată.

Informaţia despre susţinerea unui concert la Sala Capitol de către unul dintre artiştii genului de manele în luna mai este una falsă, nefiind aprobată cererea organizatorilor. Avem încrederea că publicul şi locuitorii Timişoarei (…) ştiu că agenda propusă vizează concerte de o înaltă ţinută artistică, cu artişti de talie internatională”, a transmis directorul Filarmonicii Banatul Timişoara, Ovidiu Andriş.

Jador, decis să nu mai calce niciodată prin Timişoara

Jador s-a declarat deranjat de anularea concertului de la Filarmonică şi le-a reproşat autorităţilor locale că îl discriminează. În urma acestui incident, manelistul a decis să nu mai calce niciodată prin oraşul de pe Bega.

Citeste si Jador, dezvăluiri cutremurătoare: „Mama şi tata au cancer. Încă mă simt sărac”

Oricum nu o să mai vin acolo, în oraşul Timişoara nu o să mai vreau să cânt acolo, fiindcă mi se pare că sunt nişte oameni…. Da, sunt ţigan şi mă bucur că sunt. Am făcut o facultate, domnule primar, am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia pentru că e greu să pleci de pe câmp, cu oile şi să ajungi Jador. Nu ştiu ce discriminează oamenii ăştia pentru că nu-mi dau seama care este motivul principal. (…) Poate am părut prea negru şi îi deranjează”, a declarat Jador într-un clip postat pe reţelele sociale.